Ulice 20.6.2019 - 3704. díl - Tetování Filipa a Kristýny

Jaká tajemství mají naše děti? K čemu je inspiruje zamilovanost? Kristýna se zakoukala do Filipa, jehož chování jí hodně imponuje. Když se Filip rozhodne, že si nechá udělat tetování, Kristýna jde do toho hned s ním. To ale není jen tak, zvláště pokud to ti dva chtějí utajit před rodiči. Jednomu člověku se ale Kristýna přeci jen pochlubí… Komu se Kristýna svěří? Jak se o jejím tetování dozví Blanka? Jaká bude její reakce? A jak dopadne rodinné setkání na Peškově chatě?

Přílet Victora

Rozina má šťastný den. Mamce se pochlubí hned několika báječnými novinkami. Tou největší je pro ni přílet Victora, s nímž bude celé léto. Už mají i vymyšlený skvělý program na prázdniny, z něhož ale Veronika moc nadšená nebude…

Veroniku zajímá hlavně to, jak Rozině dopadly přijímačky na vysokou školu. Rozina ji ještě chvíli napíná, protože i pro ni je to ohromná věc. Pak to mamce konečně prozradí. Zato Filip má před mámou svá tajemství. S Kristýnou podnikne něco, co by se jeho rodiče nyní neměli dozvědět… Jak Veronika vezme Rozininy novinky? Co je podezřelé na Janě? Co zarazí i Victora? A jakou nečekanou návštěvu si Veronika opravdu užije?

Překvapivé novinky

Karla se hned ráno dozví dobrou zprávu z kliniky. S Márou by tam měli co nejdříve vyrazit, jenže ten je zatím stále bez auta. Navíc ani neví, jak na tom táta a Arnošt jsou se svým pátráním. Netuší to ani Věrka, která si dělá o Luboše velkou starost, protože v noci nepřišel domů a ani jí nebere telefon. Naštěstí vzápětí přijedou oba k Márovi, ale bez Věry, po které se slehla zem. Karla nakonec zavolá Jirkovi Hermanovi a požádá ho o pomoc… Co je s Věrou? Co je pro všechny velká rána? Co vyjde najevo? Jaký velký den má Karla? A čím ji hodně potěší Mára?

Svérázná léčba i tajemství

Blanka a Evžen jsou ráno celí rozlámaní z postele a gauče v jednom, na kterém spí. Navíc v kuchyni ani nemají moc soukromí. Vyruší je Kristýna, jež se pokusí mámu přemluvit, aby nemusela na celý víkend na strejdovu chatu, neboť by šla ráda se spolužáky na koncert. Adam se k ní připojí, ovšem Blanka je tentokrát neoblomná. Vysvětlí jim, že moc stojí o to, aby se tam sešla celá jejich rodina… Co se moc nezdá Evženovi? Čím Kristýna zaboduje u Filipa? K čemu a proč se později přizná babičce? A jak dopadne Patrikova snaha léčit bolavý zub slivovicí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz