Ulice 24.6.2019 - 3706. díl - Splněný sen Bedřicha a Anči

Kdy je ten správný čas začít si plnit sny a touhy z mládí? Anča i Bedřich to nezávisle na sobě udělají tento týden. Oba měli kdysi svá velká přání, která se jim nikdy nesplnila, protože nenastaly ty správné okolnosti. Teď Anča a Bedřich konečně vykročí za svými sny a navíc si to i společně užijí, přestože původně nic takového neplánovali… Čím Anča překvapí Bedřicha? Jaký klukovský sen si splní Bedřich? A na čem se ti dva dohodnou?

Pracovní nabídka pro Janu

Martinovi to nedá. Hned ráno zajde za Jardou kvůli Janě, aby nenápadně vyzvěděl, co spolu mají. Jarda ho ujistí, že vůbec nic. Aby měl Martin klid, prozradí mu, že mu Jana pomáhala založit firemní instagram. Díky Martinovi pak Jarda přijde na myšlenku, jak si ušetřit spoustu nervů s firemním marketingem a reklamou…

Jarda nejprve zavolá Bedřichovi, aby s ním svůj nápad zkonzultoval. Pak se ozve Janě a požádá ji, aby za ním zajela do dílny. Jana nemá právě nejlepší ráno. Rozině se svěří, že přes léto žádný film natáčet nebude, takže si musí urychleně najít práci. Ohledně Mareše opět mlží. Jen přizná, že se na něj už nechce spoléhat, co se práce týče. Později ji Jarda překvapí nečekaným návrhem – aby pracovala pro něj… Jak Jana zareaguje? Co pro ni udělá Rozina? Co bude právě Rozině už hodně podezřelé? A co pro Janu zorganizují Bruno a spol.?

Splněné sny

Bedřich hlídá Ladu, než si Jindra zařídí, co potřebuje. Náhodou se potká s Ančou, jež se Lady hned ujme, aby se mohl s Jindrou a Honzou v klidu dohodnout ohledně léta. Bedřich se pak ještě domluví s Ančou, že se odpoledne sejdou, protože by s ní rád něco probral. Dříve než Bedřich se za Ančou zastaví Miloš, protože předpokládá, že je u ní Eva. Anča ho ale zklame. Chtě nechtě musí přiznat, že Eva k ní zatím nedorazila. Když Miloš zmíní, že z práce Eva odjela se svým šéfem, Anče dojde, že je zle… Co si Anča vymyslí, aby Evu kryla? Jak to pak Eva ocení? Co Anče navrhne Bedřich? A jak si plní své sny?

Narozeninová oslava

Blanka a Evžen se těší, že si konečně doma užijí trochu soukromí, než přijdou děti. Ani tentokrát jim ale není přáno. V Blančině kuchyni kraluje Marie a peče koláče na dnešní narozeninovou oslavu. Je vidět, že jí na oslavě záleží a že se na ni i hodně těší, protože se má opět sejít celá rodina… Jak oslava dopadne? Jaký dárek Marii dostane? S čím se Kristýně svěří Filip? A na čem se dohodnou Blanka a Evžen?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz