Ulice 19.8.2019 - 3711. díl - Adrianino miminko

Ulice odstartuje epizodou plnou překvapivých novinek a velkých zvratů, jež nastanou nejen u Matěje a Kataríny, ale také u Peškových. Adriana šokuje své blízké zprávou, na kterou nejsou připraveni. Pochlubí se jim totiž nádherným miminkem… Co všechno tahle novinka rozpoutá? A co Adriana prozradí o otci svého dítě? V podobném duchu se ponesou i další prázdninové díly odehrávající se například i v přírodě u rybníka. V nich se rozjedou příběhy Nyklových, Maléřových, Blanky a Evžena, Marečkových či Liškových s Milošem a Evou.

Prázdninový den jako každý jiný je u Peškových a Blanky výjimečný hned v několika směrech. Adam a Kristýna odlétají k moři, což pro Blanku a Evžena znamená jediné – romantiku v prázdném bytě. Než k ní ale dojde, ozve se nečekaně Adriana…

Kristýně se k moři příliš nechce, protože se po delší době konečně uvidí zase s Filipem. Navíc s Adamem a tátou neletí k moři sami, což jí na náladě taky nepřidá. Zato Blanka se už nemůže dočkat, až budou mít s Evženem byt jen pro sebe. Plány jí ale překvapivě zkříží Adriana, která se svým blízkým pochlubí nádherným miminkem… Co všechno jim prozradí? Jak to s nimi zamává? A jak to spolu nyní mají Evžen a Blanka či Filip a Kristýna?

Šokující novinky

Matěj jede rovnou z letiště do pradlenky za Katarínou, aby zjistil, na čem je. V pradlence ho ale čeká hned několik překvapení najednou. Místo Kataríny a Václava tam úřaduje temperamentní Lubica, jež mu prozradí šokující novinku, neboť netuší, s kým má co do činění. Matěj se díky ní dozví to, co mu Katarína chtěla říct těsně před jeho odletem do Kanady… Jak to Matěj vezme? Jaké bude jeho shledání s Katarínou? Co ho dorazí?

Nečekané komplikace

Miloš je chodící reklamou na rodinné štěstí. Nevynechá jedinou příležitost, aby neopěvoval svou ženu Evu a zároveň ji nelitoval, jakou honičku má v práci, kde je od nevidím do nevidím. Anča ví ale své, takže raději převede řeč hned jinam. Zeptá se ho na společnou dovolenou s Bedřichem, Ladou a Miloškem, na kterou se už zítra chystají vyrazit. Jenže Lada jim to nečekaně zkomplikuje. Anča si totiž později všimne, že malá má zřejmě zvýšenou teplotu… Co je s Ladou? Čím Bedřicha překvapí Jindra? A co nadchne Miloše?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz