Ulice 20.8.2019 - 3712. díl - Matěj se dovídá o Katarině těhotenství

Jen co Matěj přiletí z Kanady, okamžitě jede do pradlenky za Katarínou, aby zjistil, co s ní je. Od jeho červnového odletu se odmlčela, nereaguje na jeho volání a zprávy, Matěj o ní nic neví. To, co se dozví hned po svém návratu, s ním pořádně zamává. Katarína mu totiž oznámí, že bude otcem. Ovšem kolem jeho otcovství i dítěte je spousta otazníků, na které chce Matěj jednoznačné odpovědi… Co odhalí? Jak se k těhotenství Kataríny a Áji postaví? Jak poznat, co je pravda, a co lež?

Po náročném včerejšku má Matěj neméně náročné ráno. Táta k němu vtrhne jako velká voda docela časně, takže o nějakém dospání si Matěj může nechat jenom zdát. Tomáš lační po všech novinkách, ale že to bude taková silná káva, to opravdu nečeká…

Matěj nechodí kolem horké kaše. Tátovi bez obalu přizná, že se zřejmě stane tátou, protože s Ájou asi čeká dítě. Zároveň mu prozradí, že těhotná je také Katarína. Matěj ví, že ho čeká docela zásadní rozhovor s Ájou, holkou, kterou by už nejraději nikdy neviděl. A protože chce mít co nejdříve jasno, hned se za ní vypraví na radnici, aby věděl, na čem s ní je. Jasno by ráda měla také Lubica, a tak začne nenápadně vyzpovídávat Vlaďku… Jak dopadne Matějovo setkání s Ájou? Co je pro Matěje rozhodující? A co zjistí Lubica?

Další šokující novinky u Adriany

Evžen i Vlastimil Pešek toho v noci moc nenaspí kvůli Adrianě. Oba si o ni dělají starost, oba mají tisíce otázek, na které by od ní rádi slyšeli odpovědi. Blanka se snaží Evžena uklidnit, ale moc se jí to nedaří. Stejně neúspěšná je později také Amálie, která věří, že Adriana ví, co dělá. Nabádá proto jak Vlastimila Peška, tak Evžena, aby prostě počkali a důvěřovali jí. Jenže to momentálně ani jeden z nich moc nedokáže. Sejdou se alespoň s Eddiem, o němž předpokládají, že by mohl vědět něco víc… Co se od Eddieho dozví? Jaké další šokující novinky pro ně má Adriana? Jak to vezmou? A čím dorazí Evžena Blanka?

Prázdninová pánská jízda s Milošem

Bedřich, Miloš a Milošek si vyrazí na prázdninovou pánskou jízdu. Srub jim sice na poslední chvíli nevyjde, ovšem dřevěná chata na břehu rybníka, v níž se nakonec ubytují, je pro ně skvělou náhradou. Miloš okamžitě začne plánovat večerní výjezd do příjemné krčmy, kolem které jeli, a také zasvěcovat svého syna do kempování. Bedřichovi je líto, že s nimi nemohla jet také Lada, ale dovolenou si chce i tak maximálně užít… S čím se Bedřich svěří Milošovi? Jaký je Miloš táta? Co pro něj hodně znamená? A co Anče nabídne Eva?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz