Ulice 21.8.2019 - 3713. díl - Miloš přistihne Evu s Růžičkou

Co může být horšího než přistihnout ženu, kterou milujete, při nevěře? Přesně tohle se stane Miloši Knoblochovi, jenž si v poslední době nemůže vynachválit idylické manželství s Evou. Teď zjistí krutou pravdu – Eva mu nasazuje parohy se svým šéfem Milanem Růžičkou. Miloš dokonce ty dva spolu nachytá přímo při činu. Co to s ním udělá? Proč se Bedřich začne strachovat o jeho život? A jak to začne řešit nevěrná Eva?

Miloš, Bedřich a Milošek čelí od včerejšího večera invazi komárů. Všichni tři už jsou pořádně poštípaní, zaručené recepty, jak se jich zbavit, nefungují, a tak se Miloš rozjede pro osvědčené preparáty. Cestou se zastaví ještě za Ančou, kterou chce přivézt Bedřichovi jako velké překvapení. Ale právě u Anči čeká jedno obrovské překvapení jeho samotného…

Eva dodrží své slovo a zajde k Anče, aby se jí postarala o opravu pračky, jak slíbila. Ještě než dorazí opravář, přepadne ji u Anči její šéf, který myslí jen na jedno – jak si s ní užít. A protože opravář má zpoždění, Milan hravě přesvědčí Evu k sexu. S jedním však ani jeden z nich nepočítá – že by právě k Anče dorazil také Miloš, navíc ve chvíli, kdy oni jsou pomalu v nejlepším… Jak Miloš zareaguje? Jak Eva s Růžičkou? A co to s Milošem udělá?

Výbušná směs v pradlence

Matěj se zastaví hned ráno za Katarínou, aby jí oznámil, že Ája těhotná není a podle všeho ani nebyla. Pro Katarínu to je překvapivá novinka. Takový obrat přeci jen nečekala. Matěj ji navíc docela rozhodí přiznáním, že ho hodně mrzí, jak to mezi nimi dopadlo. Pořád mu na ní záleží, i když je těhotná s jiným. Vztah Kataríny a Matěje je už docela podezřelý Lubici, která podrobí Vlaďku křížovému výslechu, aby zjistila, co ti dva spolu doopravdy mají či nemají… Řekne Katarína Matějovi konečně pravdu? Co se Lubica dozví od Vlaďky? Jak s touto informací naloží? Proč to v pradlence pořádně zaskřípe? A s čím se Matěj svěří Eddiemu, jenž stále vstřebává informaci o Adrianině miminku?

Karliny chutě, Věrčino trápení

Karla a Mára si užívají léto, koupání a potápění. V poslední době tráví hodně víkendů v přírodě společně s Jirkou a Natálií. Zatímco Karla a Jirka spolu pracují na případu a pomalu nevystrčí nos z penzionu, Mára a Natálie se toulají po okolí, chodí si zaplavat a vymýšlí nejrůznější akce, jak se zabavit. Když nyní Mára zmíní, jak Natálie komentovala jeho svaly, Karla to vezme s nadhledem. Na Natálii nežárlí, spíš ji ta představa pobaví. Zato Věrka o nadhled pomalu přichází kvůli Arnoštovi… Co je pro Věrku hodně těžké? Co jí poradí Karla? A jak Karla a Mára zvládají proces umělého oplodnění?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz