Ulice 22.8.2019 - 3714. díl - Policie u Máry a Karly

Jak upustit páru po týdnech plných napětí a očekávání? Karla a Mára se stále snaží o miminko, bohužel zatím neúspěšně. Oba to berou, jak to je, jejich vztah tahle zkouška jen posiluje. Jsou do sebe zamilovaní stejně, jako když se seznámili, možná ještě víc. Teď spolu podniknou něco, co nezůstane bez následků, něco, kvůli čemu na jejich dveře zabouchá nejen Miki, ale také policie… Co se u nich semele? A co Karla pak přizná Márovi?

Milošova sebevražda

Miloš je na dně. Přišel o iluze, Eva mu zasadila svou nevěrou ránu do srdce. Miloš si chce kvůli její zradě sáhnout na život, jenže to není tak jednoduché, jak si myslel. Ve svém zoufalství se rozhodne pro smrt utopením, což se mu však nepovede. A tak se rozhodne pro jiný způsob sebevraždy…

Zničený Miloš chce skoncovat se svým životem, aby ho tolik nebolela manželčina zrada. Když se mu nepodaří utopit se, vyzkouší jiný zaručený způsob. Sedne na Bedřichovu motorku, aby to měl rychle za sebou. Ovšem realita je i tentokrát jiná. A aby toho nebylo málo, pořádně to schytá i od Bedřicha, kterému s ním dojde trpělivost… Podaří se Milošovi jeho zoufalý čin? Co je pro Bedřicha poslední kapkou? Co bude s malým Miloškem? A jak se ke všemu postaví Eva?

Návraty i tajnosti

Rozina a Victor se dnes vrací z dvouměsíčního prázdninového putování po Evropě. Jejich první kroky vedou do salonu, aby se přivítali s Veronikou. Ta je šťastná, že jsou zpět, a taky zvědavá, jak se měli. Z dovolené se shodou okolností včera vrátili také Martin se Šárkou. A tak Rozinu napadne uspořádat společnou rodinnou večeři, aby nemusela vše vyprávět nadvakrát… Jak na to zareaguje Veronika? Jak Šárka, které se tím zhroutí její plány? Jaké je Rozinino přivítání s Janou? Co jí prozradí?

Překvapivé zprávy i pořádná pařba

Věrka rozhovor s Arnoštem příliš neodkládá. Sejde se s ním hned dnes a dlouho nechodí kolem horké kaše. Bez obalu mu naznačí, že by byla ráda, kdyby měli s Lubošem více soukromí. Tím ho docela zaskočí, neboť něco takového Arnošt nečekal ani v nejmenším. Ke všemu Arnošt řeší i svou proradnou snoubenku Věru, která o sobě dala po dvou měsících opět vědět. Zatímco Věrka, Arnošt i Luboš mají docela velké starosti, každý z jiného důvodu, Karla a Mára se překvapivě pořádně rozjedou… Jak Arnošt zareaguje na Věrčina slova? Co moc nepotěší Luboše? K čemu se Arnošt odhodlá? A jak zapaří Karla s Márou? Proč se na ně bude dobývat i policie?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz