Ulice 23.8.2019 - 3715. díl - Victorova žádost o Rózininu ruku

Jak zareagovat na nečekanou žádost o ruku vaší dcery, jež má podle vás na něco takového ještě dost času? Victor a Rozina se vrátí z cest s velkou novinkou, o kterou se samozřejmě chtějí podělit se svými blízkými. Rozina z toho má trochu obavy, ovšem Victor nakonec překvapí i ji. Dodrží všechny české tradice a požádá Maléřovy o její ruku. Jaká bude jejich první reakce? Co to udělá se vztahy v rodině i se vztahem Martina a Šárky?

Rozina, Victor a Jana zamíří do Coolny, kde narazí na Bruna a Tobiáše. Neviděli se celé prázdniny, takže je pro ně shledání o to radostnější. Navíc je také hned co slavit, protože Jana klukům prozradí, jakou velkou novinku mají Rozina a Victor…

Setkání v Coolně všechny potěší. Jana sice zpočátku neví, na čem je s Brunem, ale pochybnosti se rychle rozplynou. Zatímco posezení s kamarády je hodně příjemné, z večeře s rodinou má Rozina přeci jen docela nahnáno. Netuší, jak rodiče její novinku přijmou. Aby proběhlo vše hladce, Jana se jí za jejími zády postará o menší překvapení… Co Jana udělá? Jak dopadne Victorova nečekaná oficiální žádost o Rozininu ruku? Jak na ni Maléřovi zareagují? Jakou dohru má u Martina a Šárky? A jakou u Roziny a Victora?

Dojetí i překvapivé přiznání

Karla je brzy ráno svěží, jako by včera večer nevypila ani kapku. Zatímco se chystá za Jirkou kvůli případu, na kterém teď pracuje, Mára se jen horkotěžko probírá k životu. Nechápe, že Karle nic není. A není sám. Také Jirku překvapí, že Karla ráno přijede, jak se včera večer domluvili. Navíc mu hned pomůže i tenhle zapeklitý případ rozlousknout, což dost těžce nese jeho parťák. Náročné ráno ale nemá jen Mára. Luboš si dělá velkou starost o Arnošta, který se mu od včerejška neozývá. To znepokojí i Věrku, neboť nemá čisté svědomí… Co je s Arnoštem? Čím Věrku dojme? Co pro něj udělá ona? Co Karle navrhne Jirka? A s čím se Karla svěří Márovi ohledně umělého oplodnění?

Změny v pekařství

Vilma Nyklová a Vendula jsou od brzkého rána v pekařství, kde mají po dlouhé době opět napilno. Bohužel nepečou, ani neprodávají, právě naopak. Pekařství i prodejnu vyklízejí, aby mohly proběhnout velké změny. Růža jim přispěchá na pomoc, a tak si spolu s Vilmou zavzpomínají na staré dobré časy, kdy tu společně válčily. Vendula se už těší na rekonstrukci, zato Lumírovi dělá vrásky na čele… Co Lumír musí přiznat Vendule? Jak na to Vendula zareaguje? Jaké změny čekají Vilmu Nyklovou? Co je podezřelé Radkovi Mastnému? A jak si ho vychutná Vendula?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz