Ulice 30.8.2019 - 3720. díl - Katarína zná pohlaví dítěte

Jsou novinky, kvůli kterým rázem přehodnotíme svá rozhodnutí, novinky, jež nás přimějí změnit postoje a udělat něco, co jsme vůbec neměli v plánu. Takovou novinku se nyní dozví i těhotná Katarína. Přestože považovala vztah s Matějem za uzavřenou kapitolu, teď zjistí, jak hluboce se mýlila. Je tu totiž jedna věc, kterou by s ním moc ráda sdílela… Co se Katarína dozví? A co pak udělá?

Jana naráží u Mareše

Zoufalá Jana řeší od brzkého rána stažení sexistické reklamy s jejími fotkami. Snaží se dohodnout s firmou, která na ní svou reklamu postavila, ovšem marně. Když už neví, jak dál, zavolá svému agentovi Radimu Marešovi, aby její problém vyřešil. Ten jí navrhne setkání, na němž by vše v klidu probrali…

Jana nakonec se schůzkou s Radimem Marešem souhlasí, ale vymíní si, že se sejdou v kavárně nedaleko jejího domu. Rozina ji vzápětí varuje, že je to mnohem horší, než se zdá. Firma zaplavila svou sexistickou reklamou s Janou celé město. Janina psychika opět dostává pořádně zabrat, zvláště když zjistí, že reklama s ní zaujala také Bedřicha a Ondru. To nejhorší však Janu teprve čeká… Proč si Jana opět sáhne na dno? Co se dozví od Mareše? A co je divné Tobiášovi?

Prozrazená tajemství

Evžen má ráno starost o Kristýnu. Zajde se jí zeptat, jak se cítí, nabídne jí kávu, ale Kristýna ho po včerejšku docela odpálkuje. Evžen by si to s ní rád vyříkal, varuje ji před alkoholem, jenže to má efekt přímo opačný, než zamýšlel. Kristýna se naježí ještě víc, takže to mezi nimi znovu docela zaskřípe. Blanka zatím nic netuší, a tak se soustředí na svůj problém – prodloužení nájmu pro ordinaci… Jak dopadne Blančino jednání s Mastným? Jak se Blanka dozví o konfliktu Kristýny a Evžena? Jak se k tomu postaví? A co na to Evžen?

Velký zvrat

Těhotná Katarína se snaží v pradlence ulevit tátovi, který má zase potíže se zády. Ten by byl ale mnohem raději, kdyby si Katarína odpočinula, než vyrazí na kontrolu. Katarína o tom nechce ani slyšet, ovšem jakmile se v pradlence objeví teta Lubica, nemá šanci. Lubica ihned opanuje celý prostor a své blízké postaví do latě, jak je jejím zvykem… S jakou novinkou se Katarína vrátí z kontroly? Proč má na krajíčku? Co jí doporučí Vlaďka? A k čemu se rozhodne Matěj?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz