Ulice 5.9.2019 - 3724. díl - Porod Dominiky a Tonyho

Jak s člověkem zamává porod a příchod na svět prvního potomka? Chvíle, které se Tony ve skrytu duše obává, je tu. Jeho Dominika rodí. Přestože Tony zvládl spoustu životních zkoušek, tahle je pro něj mnohem těžší, než čekal… Co s Tonym porod udělá? Kdo bude jemu i Dominice velkou oporou? Co Tonyho dojme k slzám? A jak se narození Tonyho a Dominičina dítěte podepíše na vztahu Karly a Máry?

Karla a Mára marně hledají po všech koutech Tonyho. Ten není nikde k nalezení, jako by se po něm slehla zem. V nemocnici není, dokonce ani v Coolně, kde jen vyzvání jeho mobil. Když už jsou Karla a Mára docela bezradní, Tony se najednou objeví…

Mára staví vynervovaného Tonyho okamžitě na nohy, aby dokázal být oporou Dominice v nejdůležitějších chvílích. Přestože před Tonym na sobě Mára nedává nic znát, i jeho Dominičin porod dostává. Když pak uvidí to maličké, dojetí již neskryje. Toho si okamžitě všimne i Karla, pro niž to je dvojnásob těžké vzhledem k tomu, čím vším si v poslední době s Márou prošli… Co dojme k slzám Tonyho? Čím Karlu nechtěně zasáhne Věrka? A k čemu Karla dospěje?

Kostky jsou vrženy

Lumír je ráno dost nervózní, což neunikne Nyklové. Ta ho napomíná i kvůli Lexíkovi, kterého Lumír zabavil hrou na mobilu. Vendula je odhodlaná rekonstrukci pekařství nevzdat a jít i nadále za svým snem. Lumír to oceňuje, ale už jí neprozradí, jaké kroky v tom podniká on sám. Nad Radkem Mastným se stahují mračna, ten si ale i nadále hraje na velkého, nedotknutelného bosse, pro kterého není nic nemožné… Na co Mastný doplatí? Jakou past na něj nastraží Ája? A proč to mezi spiklenci proti Mastnému docela zaskřípe?

Miloš je zpátky v Praze

Eva se zastaví za Ančou, která na rozdíl od ní jen září. V nové práci ve školní jídelně je nadmíru spokojená, zato Eva jen těžko zvládá pracovat v nonstopu s Růžičkou, který je jejím nadřízeným. Anče se svěří, že hledá práci, jenže zatím na nic slušnějšího nekápla. Mnohem víc ji ale trápí Miloš, který se dnes vrací ze Šumavy, aby mohl strávit odpoledne s Miloškem… Jak si to ti dva užijí? Co podniknou? Jaké bude shledání Evy a Miloše? Jak na tom Miloš je? A z čeho nemá moc dobrý pocit Anča?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz