Ulice 6.9.2019 - 3725. díl - Návrat Petra Kaštana

Co dělat, když se na prahu vašeho bytu nečekaně objeví člověk, se kterým jste přerušili veškerý kontakt a jehož byste nejraději vymazali ze svého života? Anča věří, že Petr Kaštan konečně pochopil, že je mezi nimi definitivně konec, a že se s ním hned tak neuvidí. Jenže Petr ji nyní překvapí neohlášenou návštěvou a novinkou, kvůli které Anča jen zalapá po dechu… Co je u Ančina bývalého nového? Proč za ní přijde? A co tahle návštěva odstartuje?

Napětí mezi Márou a Karlou

Mezi Karlou a Márou je ráno citelné napětí, ale oba dva se snaží o usmíření. Než si stačí cokoliv říct a vysvětlit, přižene se k nim jako velká voda Márova máma s dárkem pro malou Toničku. Požádá je, aby ho předali Tonymu na oslavě, kterou odpoledne pořádá na počest své dcery…

Pro Karlu i Máru je hodně těžké ustát Věrčino nadšení a její opěvování Toničky vzhledem k tomu, co momentálně sami řeší. Věrka si naštěstí ničeho nevšimne, ovšem atmosféra doma by se dala i tak pomalu krájet. Ani jeden z nich nemá na oslavu náladu, ale kvůli Tonymu se tam přeci jen chystají. Karle se nezlepší nálada ani v průběhu dne. Bruno si hned všimne, že není ve své kůži. Okamžitě mu i dojde proč. Jemu a později také Jirkovi Karla otevřeně přizná, jak na tom je… Na čem se Karla dohodne s Jirkou? Proč se rozejde s Márou? A jak Tony oslaví narození své dcery?

Nečekaný návrat

Bedřich se dopoledne sejde s Milošem, aby zjistil, co je u něj nového, a taky mu nabídl azyl u sebe doma. Miloše to potěší, ovšem ihned opáčí, že nechce obtěžovat. Zároveň přizná, že spaní na ubytovně je nic moc, takže Bedřichovu nabídku vlastně rád přijme. V jedné věci s ním ale Bedřich nehne. Zhrzený Miloš pořád nechce ani slyšet o usmíření s Evou. Zato Petr Kaštan se později ukáže jako mistr na usmiřování… O jaký šok se Petr postará Anče? Proč Anča zavolá SOS Bedřichovi?

Překvapivé pravdy

Radek Mastný narazí v hospodě na Blanku, která tam je s Patrikem. Okamžitě se na ni snaží zapůsobit. Důležitě jí slíbí, že se osobně zasadí o to, aby se její věc co nejdříve projednala, pokud možno v její prospěch. Zároveň si začne nenápadně mapovat terén, což Patrikovi samozřejmě neunikne… Jak na tom jsou spolu Kristýna a Filip? Čím Evžen zapůsobí na Blanku i její děti? A před čím Blanka všechny varuje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz