Ulice 11.9.2019 - 3728. díl - Mastného korupce

Co všechno může rozpoutat veřejné obvinění z korupce, jež je doloženo i pádnými důkazy? Radek Mastný si dlouho myslel, že na něj nikdo nemá. Teď zjistí, jak hluboce se mýlil. Po dlouhé době mu opět povolí nervy, protože kvůli odhalení korupční kauzy na radnici mu začne jít o hodně – o křeslo starosty. Přestože to vypadá, že ho tahle kauza srazí do kolen, Mastný se jen tak nevzdá a překvapivě vrátí úder. Jak? Kdo a čeho by se měl obávat? A jakou roli v tažení proti starostovi sehrají ti, na něž spoléhá?

Nečekaný návrat Karly

Ovíněná Natálie dala Márovi jasně najevo, co k němu cítí. Ten si při příchodu domů stále přehrává v hlavě, co se mezi nimi vlastně přihodilo. Do reality ho rychle vrátí Karla, která se kvůli němu vrátila. Máru to docela zaskočí, protože něco takového nečeká ani ve snu…

Karle na Márovi hodně záleží. Snaží se mu vysvětlit, jak to v pátek myslela, když mu dávala svobodu, aby si našel jinou. Ten už není tak útočný jako ráno, když Karla odjížděla. Dusí se ve vlastní šťávě a bude ještě víc, jen co k němu dorazí rozzuřený Jirka Herman, který si to z fleku vyřídí s ním i Karlou. Vzápětí se Márovi ozve také Natálie… Co se stalo mezi Márou a Natálií? Proč tak zuří Jirka Herman? Podaří se Karle a Márovi zažehnat krizi? A co je pro Natálii příslibem i povzbuzením?

Šárčino přání

Zamilovaná Šárka si užívá idylické ráno s Martinem v posteli. Zdá se, že je nyní opravdu šťastná, ovšem záhy se ukáže, že tomu tak zdaleka není. Stačí, aby ji poslíček oslovil jako paní Maléřovou, a hned je zřejmé, jak na tom doopravdy je. S Martinem krátce na to otevře téma rozvodu, na kterém jí hodně záleží… Jak Martin zareaguje? Udělá i tentokrát vše pro to, aby byla Šárka spokojená? A čím ho docela překvapí Veronika? Čeho by se u ní opravdu nenadál?

Kauza Mastný

Nadšená Nyklová přilítne k Lumírovi hned ráno s očima navrch hlavy a čerstvým výtiskem bulváru, kde se na titulní stránce propírá kauza úplatného starosty Radka Mastného. Lumír dělá, že o ničem neví, a zajímá se spolu s ní o podrobnosti. To, co najde na webu, ho velmi potěší, zvláště odposlech z kanceláře Mastného. Samotný Mastný ovšem vidí rudě. Celý rozběsněný hledá v kanceláři štěnici a snaží se zachránit, co se dá… Jak si Mastného vychutná Ája? Jak Mastný vrátí úder? A jak na Lumíra zatlačí Pokladník? Co po něm chce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz