Ulice 17.9.2019 - 3732. díl - Mareš znova napadá Janu

Čeho všeho je schopný arogantní grázl, kterému začíná téct do bot? Radim Mareš si dlouho myslel, že má Janu v hrsti, že si může díky jednostranně výhodné smlouvě dělat, co se mu zlíbí. Teď zjistí, že Jana je silnější soupeř, než čekal. Dá totiž na Jardovy rady a začne se účinně bránit. Něco takového ale Mareš hodlá stopnout hned v zárodku, a tak si na ni počká a drsně ji přitlačí ke zdi, obrazně i doslova… Co Mareš Janě udělá? Jak brutální dokáže být? A jaké to má následky?

Vysvětlení mezi Magdou a Eddiem

Magdu hodně mrzí, že včera musela zrušit rande s Eddiem. Ještě jednou se mu omluví a navrhne setkání dnes večer. Jenže Eddie poté, co ji viděl s Mikim, se do schůzky už příliš nehrne. Šárka ho však přesvědčí, aby dal Magdě aspoň šanci vše vysvětlit…

Zatímco Ota ve škole jen září a okamžitě se chlubí slibným vývojem s Hedvikou, s níž má dnes další rande, Magda tak dobré zprávy nemá. Otovi vylíčí, co se včera dělo, proč místo schůzky s Eddiem jela do pečovateláku za mámou. Je na ní vidět, že má o mámu docela starost i že by včerejšek s Eddiem ráda napravila… Co šokuje Hedviku? Jak se vyvine její dnešní rande s Otou? A jak Magdino setkání s Eddiem? Dostane od něj ještě jednu šanci?

Mareš napadá Janu

Radim Mareš přijde sebevědomě na schůzku s Janou, ovšem v kavárně ho čeká velké překvapení v podobě Elen, která se s ním nepáře. Okamžitě jde k jádru věci a požaduje zrušení pro Janu nevýhodné smlouvy. Mareš zareaguje svým typickým arogantním způsobem, aby se stal pánem situace, ovšem Elen se ho nezalekne… Jak Elen setře Mareše? Co doporučí Janě? Co Jana udělá pro Jardu? A jak Mareš znovu zaútočí?

Miloš si užívá s Miloškem

Miloš si opět užívá společné chvilky se synem. Hospodaří spolu u Liškových, kde Miloš uvaří kotel špaget s kečupem, Miloškovo oblíbené jídlo. Nepohrdne jím ani Franta, jenž akorát přijde domů. Hned si dá s Miloškem závody, kdo svou porci rychleji sní. Miloše chvíle se synem dobíjejí, je šťastný, že s ním může být. Odluku od Evy však snáší čím dál hůř… Co Miloše prozradí? Co mu prozradí Franta ohledně svého rozchodu se Skyler? A jak chce Bedřich vyzrát na Petra?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz