Ulice 20.9.2019 - 3735. díl - Další Mastného problémy

Co všechno se může stát, když podceňujete své spojence i protivníky? Radek Mastný schytává jednu ťafku za druhou, aniž by tušil, kdo mu na radnici mydlí schody. Teď přijde nečekané prozření i sladká pomsta, kterou si jeho úhlavní nepřítel opravdu vychutná. A nejen on. Další kopanec přijde vzápětí od někoho, od koho by to Mastný přeci jen nečekal… Kdo a jaké údery Mastnému zasadí? Komu a jak začne Radek Mastný vyhrožovat?

Společné bydlení Kataríny a Matěje

Katarína se konečně stěhuje k Matějovi. Ten je na jednu stranu šťastný, že ji má doma, v noci ale zakusí i tu méně příjemnou stránku soužití s těhotnou partnerkou. Téměř nezamhouří oka kvůli Kataríninu chrápání a neustálému převalování se…

Matěj bere nevyspání i Katarínino obvinění, že v noci tak chrápal, že se téměř nevyspala, docela statečně stejně jako nečekanou invazi tety Lubice. Ta se k němu rozjede hned z nádraží, aby mu zvizitýrovala byt a zároveň mladé trochu popostrčila tím správným směrem… Co se Lubici moc nezdá? Jakým vyznáním Matěj dostane Katarínu? A jakou novinkou se pochlubí Eddie?

Blančiny plány, Mariino přiznání

Blanka se v noci moc nevyspala kvůli starosti o mámu. Obává se, že se jí vrátila rakovina, protože jinak by statek podle ní určitě neprodávala. Marie za ní zajde hned ráno i s lékařskou zprávou, aby ji uklidnila. Rozhozená Blanka nyní už vůbec nechápe, proč se máma rozhodla k tak zásadní změně ve svém životě. To by docela zajímalo také Vlastimila Peška a Amálii, kteří by o jednom důvodu přeci jen věděli… S čím se Marie svěří Blance? Co napadne Amálii a Vlastimila Peška? Čím Evžen překvapí Blanku? A k čemu Blanka dospěje?

Zemětřesení u Mastného

Vendula přilítne k tátovi, u kterého je i babička, s očima navrch hlavy a s dnešním vydáním bulvárního plátku v ruce. Na titulní stránce je opět kauza Mastného, tentokrát s obviněním, že týral svou ženu. Lumír se tváří, že o ničem neví, ale Vendule to je již přeci jen trochu podezřelé. Podezření má také Mastný, jenž si na radnici podá Áju hned, jak tam dorazí… Jak jejich konflikt vygraduje? Jak si Mastného vychutná Denisa? Co je pro Mastného obrovská potupa? A jak zavaří Květě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz