Ulice 23.9.2019 - 3736. díl - Matějova žádost o Katarininu ruku

Jak požádat o ruku tu, kterou milujete a o kterou hodně stojíte? Matěj si tím láme hlavu už pár dní, protože nechce, aby to vypadalo, že byl k zásnubám dotlačen blízkými a okolnostmi. Zároveň má trochu obavy, jak Katarína zareaguje. A tak se obrátí s prosbou o pomoc na Václava. Ten svou dceru moc dobře zná, ví, jak na ni. Právě on vymyslí něco, co Matěje nadchne… Co mu doporučí? Jak Matějova netradiční žádost o ruku dopadne?

Matěj řeší společnou budoucnost s Katarínou víc, než Lubica tuší. Katarínu před víkendem ujistil, že až ji požádá o ruku, bude to proto, že ji miluje, nikoliv z povinnosti či donucení. Teď jí to chce dát najevo i svými činy…

Matěj má všechno promyšlené do nejmenšího detailu. Tajně se sejde s Václavem, aby s ním probral své zásnuby a zároveň ho formálně požádal o Kataríninu ruku. Navrch potřebuje i jeho pomoc. Václav však není jediný, koho Matěj do svých plánů zasvětí. Velkou roli v nich sehraje překvapivě také Eddie… Co Matěj vymyslí? Jak mu pomůžou Václav a Eddie? Jak na tohle spiknutí zareaguje Katarína? A co jí prozradí teta Lubica?

Potupa pro Mastného

Lumírovi nezačne den právě nejlépe. Pavel s Vendulou ho vytáhnou z postele, aby mu oznámili špatné zprávy, které mají od instalatéra. Lumír to nebere nijak tragicky, zkroušenou Vendulu se snaží povzbudit, jak jen to jde. Více než rekonstrukce ho po ránu pálí jednání na radnici s Denisou a Tondou Hložánkem o dalším vývoji. Teď se definitivně rozhodne, jestli Mastný padne… Jakým požadavkem se můžou zhatit Hložánkovy a Lumírovy plány? Jak to bude dál s Mastným? Co je pro něj velkou potupou? A jaký poprask a kde udělá Pumrová?

Mára a Natálie

Mára jde do sebe. Ráno poctivě cvičí, aby nedopadl jako kolega s vyhřezlou plotýnkou. Karla mu doporučí, aby se poradil s odborníkem, tj. s Natálií, co by bylo pro jeho záda nejlepší. Sama se dnes chystá za Jirkou, protože jí je už divné, že se stále nic neděje ohledně jejího přeřazení na vraždy. Čeká, že se domluví, jenže u Jirky přijde nečekaně studená sprcha. To Mára dopadne u Natálie podstatně lépe… Jaké je shledání Máry a Natálie? S čím se Natálie Márovi svěří? A co se Karla dozví od Jirky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz