Ulice 25.9.2019 - 3738. díl - Pomoc Tonymu

Jak náročné může být soužití s miminkem, pokud nemáte žádné zkušenosti? Od chvíle, kdy si Tony přivezl své holky domů z porodnice, je v jednom kole a navíc se pomalu nevyspí. V Coolně dělá za dva, doma pomáhá Dominice s péčí o dceru, jež v poslední době propláče celé noci. Když vyčerpaný Tony usne ráno v práci, zasáhne Karla, kterou hned napadne, kdo by mu dokázal pomoci… Kdo a jak Tonyho rodinku nakonec zachrání? A co je s malou Toničkou?

Jirka se ráno probudí úplně hotový na pohovce u Karly a Máry. Ti dva se ho snaží povzbudit, ale moc se jim to nedaří. Jirka pořád nechápe, co Natálii včera přelítlo přes nos, proč se chovala pro něj tak nevysvětlitelně. Vzápětí se mu naštěstí naskytne příležitost se jí na to otevřeně zeptat…

Natálie si ráno zajde ke Karla a Márovi pro šátek, který si u nich včera večer zapomněla. Jirka toho využije, aby si s ní o tom, co se stalo, promluvil. Natálii tím však zaskočí, není připravena s ním cokoliv řešit. Ke všemu mu oznámí, že už vlastně není ani co řešit. Jirka i Karla, která se nemůže dívat na to, jak se její parťák trápí, si ovšem myslí pravý opak… Jak Karla promluví Natálii do duše? Co se Natálii moc dobře neposlouchá? Co nakonec Jirkovi prozradí? Jak Věrka zachrání Tonyho? A jaká novinka šokuje Karlu i Máru?

Zamilovaná Magda

Magda a Eddie si užívají jeden druhého dnem i nocí od chvíle, co se dali dohromady. Jsou šťastně zamilovaní, nemyslí pomalu na nic jiného než na svou lásku. Když jsou spolu, zapomínají na celý svět. To se Magdě nyní vymstí, protože si zapomene nařídit budík a zaspí. Ráno má proto co dělat, aby stihla začátek vyučování. Zářit štěstím však nepřestává. Její proměna neunikne ve škole Otovi, kterému se Magda nakonec svěří, jaká velká změna se udála v jejím životě… Jak na Magdinu novinka Ota zareaguje? Jak to má on s Hedvikou? Před čím Magda Otu varuje? A jaký další průšvih se Magdě povede kvůli Eddiemu?

Maléry u Maléřů

Veronika je ráno hodně špatná kvůli Rozině a jejímu rozhodnutí nejít na vysokou školu. Filip to tak dramaticky nevidí, ovšem Veronika ho celkem rychle umlčí argumenty, proč je vzdělání v současné době tak důležité. Přitom netuší, že samotný Filip se ve škole žene do obrovského maléru. To však není jediná jobovka, na kterou začne být zaděláno. O další se postará opět Rozina… K čemu se Rozina rozhodne? Co je pro ni docela výzva? Jak to vezme Veronika? Jak si zavařil Filip? A na čem se Šárka dohodne s Květou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz