Ulice 1.10.2019 - 3742. díl - Další Marešova oběť

Co všechno si necháme líbit od těch, kteří nás mají v hrsti a kteří jsou mistři v zastrašování? Jana lituje dne, kdy potkala Radima Mareše, jenž ji připravil o iluze, oblbnul ji natolik, že mu podepsala pro ni hodně nevýhodnou smlouvu, a ke všemu se jí krátce na to postaral o jednu z nejhorších zkušeností v životě, když se ji pokusil znásilnit. Teď Jana zjistí, že není sama, kdo doplatil na svou důvěřivost. A co víc, dokonce se s další Marešovou obětí i osobně setká. Co provedl tenhle grázl hezké, plaché studentce fotografie Báře v podání Elišky Hanušové? A jak právě její příběh ovlivní Janu? K čemu se rozhodne?

Jana řeší od rána plakáty se sexistickou reklamou, které se včera objevily venku i na internetu. Je si jistá, že holku z reklamy zná a že se stala stejnou obětí jako ona. S Rozininou pomocí si nakonec vzpomene, kde se s dotyčnou seznámila a díky tomu na ni najde i kontakt…

Jana Báře zavolá, aby zjistila, jak to je s její reklamou. Jakmile zmíní Mareše, Bára hovor rychle ukončí. Jana to ale nevzdá. Pošle jí esemesku se svou adresou, aby se za ní stavila, pokud si s ní bude chtít o všem otevřeně promluvit. Později se Jana svěří Jardovi, co právě řeší… Jak na to Jarda zareaguje? Kdo je Bára a jakou má zkušenost s Marešem? Proč se u Jany sesype? A jak se rozhodne Tobiáš ohledně studia na Sorbonně?

Blančina překvapivá rozhodnutí

Blanka má pro děti hned ráno dvě novinky a prosby zároveň. Prozradí jim, že babička chce prodat statek a že ona by ho ráda koupila, což se samozřejmě dotkne i jich, pokud si bude brát hypotéku. S tím děti problém nemají, protože si ani ony nedokážou představit, že by už statek nebyl jejich. Druhá věc je pro Blanku docela choulostivá, ale moc kolem toho nekrouží. Otevřeně přizná, že by byla ráda, kdyby s nimi začal Evžen bydlet… Co na to Adam a Kristýna? S čím se Kristýna svěří babičce? Jaké má pochybnosti? K čemu překvapivě dospěje Blanka? A jak začnou Veronika a Blanka řešit vztah svých dětí?

Nečekané výhrůžky

Tonda Hložánek si je jistý, že se stane novým starostou, přestože jednání o koalici stále probíhají. Lumír to tak jednoznačně nevidí, ovšem matadora v komunální politice Tondu Hložánka svými pochybnostmi nezvyklá. Později se za Lumírem a Vendulou zastaví Miloš, aby jim dal rozpočet na rekonstrukci jejich pekařství… Jak se dohodnou? Čím začne Lumírovi a Pokladníkovi vyhrožovat Ája? A co Vendule navrhne Mário?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz