Ulice 2.10.2019 - 3743. díl - Nová Kaštanova vyvolená

Jak zapůsobit na tu, která vám padne do oka? Petr Kaštan už nějaký čas rozhazuje sítě, ovšem od chvíle, kdy mu dala kopačky Anča, stále nemůže natrefit na tu pravou. Až nyní. Konečně se setká s ženou, která mu po dlouhé době padne hned do oka. Co na tom, že ona ho ani nezaregistruje? Nebyl by to Kaštan, aby si k ní nenašel cestičku… Na koho má zálusk nyní? A jakou roli v jeho námluvách sehraje Vlastimil Pešek?

Elen zpátky ve hře

Jana se hned ráno sejde s Elen, aby ji požádala o pomoc pro sebe a Báru. Konečně jí poví celou pravdu. Přizná, že jí Mareš před pár dny vyhrožoval, proto ze všeho vycouvala. Zároveň jí prozradí, že se ji pokusil na jaře znásilnit. Tím to ale nekončí…

Jana svěří Elen, čím vším si s Marešem prošla Bára. Pro Elen to je poslední kapka. Chce s Marešem zatočit, ovšem jednoduché to nebude. Báru docela zaskočí představa, že by měla vypovídat na policii a líčit tam, co jí Mareš udělal. Jana je tentokrát odhodlaná dotáhnout to do konce, ale ráda by Báru ušetřila dalších traumat… Na čem se s Elen dohodnou? Čím Janu překvapí Jarda? Jak se Tobiáš rozloučí se svou partou? A jak do ní zapadne Bára?

Patová situace

Vendula vyrazí s Máriem hned ráno omrknout jednu kavárnu kvůli inspiraci pro své bistro. Mário je z podniku nadšen, Vendula spíše v rozpacích. Přestože se snaží najít všechny možné klady, je zřejmé, že by to pro ni byla z nouze ctnost, pokud by šla ve svém bistru podobnou cestou. Lumír i Pavel to rovnou zavrhnou, takže patová situace trvá, neboť na pořádnou rekonstrukci není dost peněz… Jak se pohnou jednání na radnici? Co Denisu docela zaskočí? Jak si poradí Pokladník s rebelující Ájou? A k čemu se odhodlá Lumír?

Mariiny plány

Vlastimil Pešek má najednou plnou hlavu koní. Hledá si o nich nejrůznější informace, kterými by příště trumfnul Jolaniny znalosti. Jakmile však dorazí Marie a přizná, že opravdu hodlá prodat statek, na koně rázem zapomene. Marie se svěří, že o tom uvažuje již delší dobu, a zároveň prozradí důvody, které ji k tomu vedou. Později to potvrdí také Jolaně, ale ta ji začne od prodeje nečekaně odrazovat… Co se Jolaně nezdá? Co na Mariiny plány řeknou Peškovi? A komu padne Marie do oka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz