Ulice 8.10.2019 - 3747. díl - Mareš mění taktiku

Čeho všeho je schopný člověk, kterému jde o jeho pověst a kariéru? Radim Mareš zjišťuje, jak velký a nebezpečný soupeř Jana je. Pokusil se ji zastavit zastrašováním, hrubě ji napadl, teď znovu změní taktiku, aby ji dostal tam, kde ji potřebuje mít. Udělá něco, co vzbudí Janinu zvědavost natolik, že se s ním znovu sejde i přes varování ostatních… Co má Mareš v plánu tentokrát? Před jaké těžké dilema je Jana najednou postavená? A co všechno její setkání s Marešem odstartuje?

Matěj bojuje za Katarínu

Katarína je ráno jako slzavé údolí. V noci se pořádně nevyspí, kvůli Lubici brečí do polštáře. Mrzí ji, jak se to vyhrotilo. Vůbec si nedovede představit, že by se vdávala bez tety. Matěj se ji snaží povzbudit a utěšit, jak jen může. Nakonec jí slíbí, že udělá cokoliv, jen aby Lubica na jejich svatbě nechyběla…

Zničená Katarína se nakonec rozhodne Lubici přeci jen ustoupit. K Matějovu velkému úžasu začne uvažovat, že by se svatba konala přeci jen ještě do jejího porodu, byť to původně zavrhla. Dotčenou Lubicu tím ale neobměkčí. V pradlence by se dala po včerejšku atmosféra krájet, jaké tam je dusno. A bude ještě hůř… Co je na Katrínu už moc? Jak Lubicu srovná do latě Matěj? Co to s ní udělá? Co jí prozradí Dušan? A čím Matěj dostane Eddieho?

Mareš na tahu

Jana a Bára se hned ráno sejdou s Elen kvůli Marešovi, jenž si chce s Janou co nejdříve promluvit. Bára i Elen ji od toho odrazují, ale Jana je zvědavá, co jí může Mareš chtít. Podle Elen o trestním oznámení ještě neví, takže je pro všechny záhadou, co má za lubem. Jana se nakonec rozhodne, že to riskne a s Marešem se setká. Elen ji v tom samotnou naštěstí nenechá, přesto je Jana ze schůzky hodně nervózní… Co Mareš chce? Co Janě navrhne a za jakou cenu? A co se povede Rozině a Victorovi? Čím moc nepotěší Otu?

Trapas s Adamem

Blanka má pro děti velkou novinu. Oznámí jim, že zítra přijede táta, a současně jim prozradí i pravý důvod – rozvod. Adam a Kristýna předpokládají, že je to práce Anety, která tátu k rozvodu dokopala, ale Blanka je vyvede z omylu. Kristýna to s ní chce ještě probrat bez bráchy, jenž vyráží na akci s tím, že přijde až večer. Plány na odpoledne mají také Blanka s Evženem, čehož Kristýna hned využije. Jenže chybička se vloudí… Jak Kristýna a Filip ustojí trapas s Adamem, který je spolu nachytá v posteli? Jak berou Adam a Kristýna rozvod rodičů? Proč to mezi nimi začne skřípat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz