Ulice 9.10.2019 - 3748. díl - Blančin manžel Luděk je zpět

Jaká dramata se občas odehrají za zavřenými dveřmi zubní ordinace? Radek Mastný se i nadále tváří jako mistr světa, i když dostal pořádnou lekci a jeho ego hodně utrpělo. Na Blanku chce však zapůsobit co nejvíce, proto hrdinně odmítne anestézii před zákrokem. To se mu samozřejmě vymstí, v ordinaci nečekaně zkolabuje… Jak vážné to s ním je? Kdo Blance překvapivě pomůže s první pomocí? V kom Mastný ucítí velkou konkurenci? Už nyní vám prozradíme, že tento muž v podání Vasila Fridricha zasáhne hodně podstatným způsobem do osudu Blanky a její rodiny.

Blanku čeká docela náročný den, i když ráno má takřka idylické. Evžen jí donese kávu až do postele, aby se jí lépe vstávalo, a popřeje jí krásný den. K tomu má ale Blanka daleko. Vzápětí se jí ozve Mastný, aby se připomněl a ujistil ji, jak moc se těší na dnešní setkání. Navrch se má za ní zastavit i manžel…

Blance ráno moc nepřidají ani děti, které jsou na sebe hodně nepříjemné. Důvod jí však neprozradí. Jen co Blanka odejde do práce, Kristýna a Adam se vrátí ke včerejšímu trapasu, kdy Adam nachytal ségru v posteli s Filipem. Oba si další podobný trapas rádi odpustí, a tak začnou řešit, jak mu předejít… Na čem se dohodnou? Proč Mastný zkolabuje Blance v ordinaci? Co s ním je? Kdo Blance pomůže s první pomocí? A jak Luděk přijme návrh na rozvod?

Nabídka peněz od Mareše

Jana a Bára řeší od rána Marešovu nabídku. Jana ji nechce přijmout, protože by byla ráda, kdyby Mareš pykal za to, co udělal jim a třeba i dalším holkám. Bára se na to ale dívá jinak. Raději by si vzala peníze a nechala to být, jinak podle ní hrozí, že se jim začne Mareš mstít. Jana nevěří, že by si Mareš vůči nim ještě něco dovolil, jenže Báru přesvědčit nedokáže, což je docela problém. Ve chvíli, kdy Bára vezme na policii svou výpověď zpět, totiž znevěrohodní i tu Janinu… Co je pro Janu obrovská ťafka? Proč se pohádá s Jardou? Co všechno přizná Rozině? Co je nejen pro ni zásadním zvratem? Jak se holky nakonec rozhodnou ohledně své žaloby?

Natálie a Jirka

Jirka má nervy na pochodu kvůli Natálii. Rád by věděl, na čem je. Pořád se nedokáže smířit s tím, že by byl mezi nimi konec. Karla mu doporučí, aby si s Natálií konečně promluvil, což on stále odkládá. Teď se k tomu přeci jen odhodlá. Zásadní rozhovor čeká později i Karlu a Máru, a to s ředitelkou dětského domova, do kterého se překvapivě vrátil Vojta… Proč musel Vojta nazpět do domova? Jak na tom je? Jaké bude jeho shledání s Karlou a Márou? A co se Jirka dozví od Natálie?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz