Ulice 15.10.2019 - 3752. díl - Rande Patrika a Veroniky

Kdy jsme připraveni na nový vztah? A jak poznat, že jsme konečně potkali toho pravého, tu pravou? Patrik se kolem Veroniky motá čím dál častěji a dává jí všemožně najevo svůj zájem. To u něj není nic neobvyklého, ovšem tentokrát je to přeci jen trochu jiné, než je u něj zvykem. Toho si všimne i Blanka, jež si ho trochu otestuje, aby zjistila, jak se věci mají. A to, co odhalí, ji hodně překvapí. Takhle totiž Patrika ještě nezná… Jakou past na Patrika Blanka vymyslí? A jak se vyvine dnešní rande Patrika a Veroniky?

Patrik je samé překvapení. Ráno čeká na Veroniku ve vestibulu jejího domu, aby se s ní aspoň na chvíli viděl. Jako záminku si vymyslí donesení knížky, o níž se včera bavili. Setkání hned využije i k dalšímu pozvání na rande už dnes večer…

Blanka jen žasne nad Patrikovou proměnou. Takového ho ještě nezná, ovšem chce mít jistotu, že tentokrát opravdu došlo i na něj. Vymyslí si proto menší test, aby zjistila, jak na tom Patrik doopravdy je. A to, co zjistí, ji pobaví i překvapí zároveň… Co Patrika prozradí? Co Blance přizná? Jak se vyvine jeho dnešní schůzka s Veronikou? A jak si došlápne Martin na Filipa?

Magdiny plány

Magda a Eddie si užívají společné ráno a taky řeší, jak to bude dál s nimi a se Zdenkou. Magdě se do stěhování zatím příliš nechce, ráda by tomu nechala volný průběh. Eddie to respektuje, přestože si oba uvědomují, že pak pro sebe nebudou mít téměř žádné soukromí. Kupodivu Eddie není jediný, kdo řeší Magdino bydlení… Co Magdě navrhne Ota? Jak hodlá zabojovat o Hedviku? A co si Zdenka myslí o Magdiných plánech?

Nová naděje

Jakmile Eva zjistí, že v hospodě mají zvěřinové hody, okamžitě začne domlouvat další zvěřinovou hostinu s Milošem, Bedřichem a Ančou. Ta si není příliš jistá, jestli by neměla dát Bedřichovi ještě čas, jak se před pár dny domluvili. Nakonec mu na Evin popud přeci jen zavolá. Bedřichova reakce po telefonu ji docela potěší. Znovu získá naději, že to mezi nimi opět začíná být na dobré cestě… Jak to spolu Anča a Bedřich nyní mají? Co je nového u Evy a Miloše? Co prozradí Bedřichovi Jindra? A čím docela rozhodí Frantu Petr Kaštan?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz