Ulice 16.10.2019 - 3753. díl - Bedřich pod páru

Co s člověkem udělá pár panáků a piv, když není v nejlepší kondici? A kde všude čeká překvapivá záchrana? Bedřich to tentokrát přežene v hospodě natolik, že se sotva drží na nohou. Ani to mu však nebrání vypravit se domů po svých. K jeho velké smůle padne do spárů nejen policie, jíž je nanejvýš podezřelý, ale také Petra Kaštana… Kdo a jak Bedřicha zachrání? A co hlava nebere zvědavému Kaštanovi?

Bedřich jde na setkání s Ančou, Milošem a Bedřichem na poslední chvíli. Cestou ještě řeší nějaké pracovní věci, čemuž odpovídá i jeho nálada. Moc mu nepřidá ani náhodné setkání s Petrem Kaštanem, jenž ho ze svých spárů jen tak nepustí…

Petr využije toho, že se s Bedřichem potkal, a okamžitě s ním začne domlouvat spolupráci s jeho truhlářstvím, na níž se před časem dohodli. Je celkem neodbytný, což Bedřicha docela popudí. Když Kaštan začne navrch vyzvídat, jak to nyní s Ančou mají, a taky naznačí, že jsou pod jeho bedlivým dohledem, Bedřichovi povolí nervy a odkáže ho do náležitých mezí. Do hospody dorazí Bedřich dost podebraný. Během večera se to bohužel ještě zhorší, i když to má být pohodová večeře… Co už Bedřich neustojí? Jaké následky bude mít jeho nečekaný výbuch? Proč si na něj došlápne policie? A kdo ho zachrání?

Mariino bilancování

Marie se zastaví za Vlastimilem Peškem a později také za Blankou s drobnostmi, které našla, když dělala pořádky na statku. Oba tím potěší, sama však není ve své kůži. Její blízcí si toho ihned všimnou, a samozřejmě to nenechají jen tak. Blance máma přizná, že o víkendu doma také trochu bilancovala. Víc jí ale neřekne. S tím, co ji doopravdy tíží, se svěří až Jolaně… Co Marii tak zasáhne? Jaké dilema řeší a co jí na to řekne Jolana? A jak začne Marii balit Petr Kaštan?

Smutné a kruté pravdy

U Magdy nepanuje po ránu taková pohoda jako obvykle. Mezi ní a mámou je stále napětí. Magda má navíc o mámu starost, a tak jí vezme peněženku, aby měla jistotu, že na ni doma počká. Když se přizná ve škole Otovi, co udělala, sama si uvědomí, že je to docela přes čáru. Zdenka začne později peněženku hledat, ale marně… Co Zdenka udělá? Co přizná Tomáši Jordánovi, s nímž se náhodou opět setká? Jak zareaguje na Magdino přiznání? Co je pro obě dvě hodně těžké? Proč skončí v slzách?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz