Ulice 24.10.2019 - 3759. díl - Přitažlivost Jany a Jardy

Jak málo někdy stačí, aby člověk podlehl svým citům a přitažlivosti toho druhého, i když se s tím snaží ze všech sil bojovat? Jak zabránit vlastnímu selhání, pokud nechceme udělat osudovou chybu, za kterou bychom zaplatili hodně vysokou daň? Jana a Jarda všem neustále svorně tvrdí, že jsou jen přátelé. Pravda je ale trochu jiná, což si pomalu uvědomují i oni dva. Tento týden se ocitnou na křižovatce svého vztahu. Najednou zjistí, že pro toho druhého znamenají mnohem víc, než tušili. A že oboustranná přitažlivost je větší, než čekali… Co se mezi nimi stane? A jak to ovlivní jejich vztah i přátelství?

Jana a Jarda jsou ráno u snídaně dost přešlí. Včerejšek mezi nimi visí, oba mají o čem přemýšlet, ani jeden z nich neví, jak to vnímá ten druhý. U snídaně je mezi nimi obrovské napětí, i když se oba snaží chovat normálně. Jarda proto Janě navrhne změnu plánů…

Janu Jardův návrh viditelně překvapí, protože něco takového přeci jen nečeká. Ujistí ho, že prezentaci v pohodě zvládne, ale na obou je vidět, že to pro ně bude docela náročné. Nálada se jim bohužel nezlepší ani během dne. Po návratu domů to Jarda už nevydrží a Janě na rovinu a velmi otevřeně přizná, co k ní cítí… Jak Jarda Janu bere? Jak ona jeho? Jak moc jim to, co se stalo v hotelu, změní život? K čemu se Jana na základě toho rozhodne? A jak dopadne Rozinina rozlučka s tátou? Na čem se dohodnou?

Pravda pro Vlastimila Peška

Blanka je i ráno celá špatná kvůli včerejšku. Evženovi přizná, že to nezvládla, ten se snaží být jí oporou. Podle něj to chce prostě čas, což si uvědomuje i samotná Blanka. Aby předešla vzájemným nedorozuměním, za mámou hned zajde a celkem otevřeně si s ní o všem promluví… Co všechno Blanka přizná Marii? Jakou boudu ušije na Marii a Kaštana Vlastimil Pešek? Jak chce Kaštan sbalit Marii? A jak vezmou Pešek a Amálie Mariin coming out?

Překvapení pro Vojtu

Karla a Mára jsou po návratu z dětského domova nadšení, jaké pokroky udělal za poslední dva týdny Vojta. Opět si k nim našel cestu, znovu komunikuje a vrátil se mu úsměv. To si uvědomuje i ředitelka dětského domova, která jim navrhne, že by k nim mohl zítra přijít Vojta na návštěvu… Jak na to Karla a Mára zareagují? Jaké překvapení Mára pro Vojtu chystá? Koho tím nadchne? A co na to Karla?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz