Ulice 28.10.2019 - 3761. díl - Zájem o malého Vojtu

Co všechno jsme ochotni podstoupit, abychom pomohli malému dítěti nebo abychom neztratili toho, na kom nám honě záleží? Karle a Márovi se před necelými třemi týdny vrátil znovu do života malý Vojta. Opět je v dětském domově, má za sebou další traumatické zážitky. Karla a Mára se mu zase snaží pomoci, být mu oporou, nanovo se s ním pomalu sbližují. Teď ale zjistí, že nejsou jediní, kdo má o Vojtu enormní zájem… Kdo a proč se překvapivě zajímá o Vojtu? Jaké špatné zprávy má pro Karlu a Máru ředitelka dětského domova? Co Karlu pořádně rozhodí? A jak se chce bránit?

Zájem o Veroniku

O Veroniku začíná být velký zájem. Najednou kolem ní krouží hned dva sympaťáci najednou – Patrik a Lukáš. Právě Lukáš ji dnes zaskočí nečekanou návštěvou, která rozhodně není jen tak…

Lukášovi se Veronika pořád líbí, stále mu na ní záleží, i když se v poslední době v salonu moc často neukazuje. Nyní to chce změnit. Začne o Veroniku bojovat všemi možnými prostředky stejně jako Patrik. Ten se jí postará o překvapení hned po ránu, aby jí dal najevo, že na ni myslí, a zároveň ji trochu netradičním způsobem pozval na schůzku… Čím Lukáš docela vykolejí Veroniku? Jak Veronice projeví svůj zájem Patrik? Jaké dilema musí Veronika najednou řešit? A co komplikuje život Martinovi a Šárce?

Boj o Vojtu

Karla je ráno jako na trní kvůli Vojtovi a novince z dětského domova. Nechápe, co znamená ten náhlý obrat u Koderových. Co nejdříve se chce dozvědět víc, takže se snaží urychlit odjezd do domova, jak jen může. Ředitelka dětského domova pro ni a Máru tentokrát nemá moc dobré zprávy. Potvrdí jim, že Koderovi mají o Vojtu zájem, a dělají vše potřebné, aby si ho mohli osvojit. Pro Karlu i Máru to je pořádně ledová sprcha, protože to znamená, že by o Vojtu mohli znovu přijít… Jak na to zareagují? K čemu se Karla na to konto rozhodne? Jaké je první setkání Vojty s prarodiči? A co Karlu zarazí na Márovi a Jirkovi?

Velké přípravy

Eddie je Magdě obrovskou oporou. Pomáhá jí s přípravami na mámin příjezd, bere jako samozřejmost, že s ní pro mámu i pojede. Pro Magdu to hodně znamená, což mu dá najevo způsobem, který ho dostane. Nechá mu totiž přidělat klíče od svého bytu, aby za ní mohl kdykoliv přijít. Eddie však není jediným pomocníkem, na něhož se může Magda spolehnout. Ve štychu ji nenechá ani Ota… Na čem se Ota dohodne s Magdou a Eddiem? Jaké dobré rady dá Otovi Eddie? A čemu Eddie a Magda prostě neodolají?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz