Ulice 1.11.2019 - 3765. díl - Co je mezi Jardou a Janou?

Umíme poručit svému srdci a emocím, když se jedná o pracovní věci? Dokážeme striktně oddělovat soukromí a práci? Jana a Jarda se neviděli od návratu z veletrhu, jenž pro ně byl v mnohém přelomový. Setkají se až nyní a docela slušně to s nimi zamává. Atmosféra by se dala v tu ránu krájet, napětí mezi nimi je naprosto hmatatelné, oba se snaží našlapovat po špičkách kolem ožehavého tématu, kterým je jejich vztah… Jak to spolu nyní mají? A k jaké zásadní věci se Jana odhodlá?

Jana a Jarda se neviděli od jejich návratu z veletrhu a Jardova vyznání lásky. Pro oba je to hodně těžké, oba se snaží poručit svým citům vůči tomu druhému. Nyní se opět setkají, ale to, co se stalo, mezi nimi stále visí…

Jana a Jarda kolem sebe krouží hodně opatrně. Jejich shledání už není jako dřív, nejsou tak bezprostřední a vůči sobě otevření. Napětí mezi nimi je přímo hmatatelné, i když se snaží na sobě nedat nic znát a tvářit se, že mají všechno srovnané a že jsou v pohodě… Jak jejich setkání dopadne? K čemu se Jana odhodlá? Kdo jí je velkou oporou? A co jí kvůli tomu hrozí?

Na radnici přituhuje

Pavel má nervy na pochodu kvůli Lumírovu temnému tajemství. Jen co si z něj Vendula začne ráno opět trochu utahovat, že zase mluvil ze spaní, vybouchne takovým způsobem, že Vendula zůstane jen zaraženě koukat. V pohodě není ani Lumír, kterému zavolala Denisa, aby se za ní zastavil na radnici. Lumír tam jde jako na kobereček, ovšem Denisa ho znovu překvapí… K jakému rozhodnutí Denisa dospěje? Proč se Lumír začne ještě více dusit ve vlastní šťávě? Jaký důvod k oslavě má Vendula? A jak si padnou opět do noty umělci Mário a Miloš?

Katarínino rozhodnutí

Matěj by měl už říct šéfovi, jak se rozhodl ohledně povýšení a přesídlení do Barcelony, ale ten stále váhá. Podle Eddieho ovšem naprosto zbytečně, protože to, co momentálně řeší, se stejně musí vyřešit bez něj a Kataríny. Té se totiž nechce nechávat tátu v pradlence samotného, ale jak Eddie podotkne, za pár měsíců, až se narodí malé, budou mít úplně jiné starosti… K čemu nakonec dospěje samotná Katarína? Proč si o ni začne dělat Matěj starost? A jaké překvapení čeká Katarínu v pradlence?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz