Ulice 6.11.2019 - 3768. díl - Pravda pro Karlu

Co by mělo zůstat navždy utajeno, aby to neublížilo těm, které máme rádi či které milujeme, a kdy je naopak lepší mít čistý stůl a vytáhnout kostlivce ze skříní? Karla stále netuší celou pravdu o rozchodu Natálie a Jirky, jakou roli v něm nechtěně sehrál Mára. Nyní se to dozví, ke všemu způsobem a ve chvíli, kdy ji to raní víc než kdy jindy... Co jí k tomu řekne samotný Mára? Jak se s tím Karla vypořádá? A co je na ni už hodně silná káva?

Spory Blanky a Luďka

Blanka ráno líčí Evženovi, jaké výživné setkání měla s Mastným i manželem. Hlavně Luděk ji namíchl, protože nečekala, že by najednou začal dělat takové problémy s majetkovým vyrovnáním. Evžen jí je oporou, jeho nadhled je přesně to, co Blanka nyní potřebuje…

Kristýna ráno nenápadně sonduje u mámy, jak to bude mít odpoledne, jestli nebude potřebovat třeba s něčím pomoct. Blance po chvíli dojde, že Kristýně jde spíš než o ni o prázdný byt. Kristýna to nepopře. Přizná, že by si ráda pozvala domů Filipa, a naznačí, jak daleko už spolu jsou… Jak na to Blanka zareaguje? Jak dopadne Kristýnino dnešní rande s Filipem? Co na to Luděk? Jak se vybarví ohledně rozvodu? Co si o tom myslí Evžen? A jak to Mastný zkusí znovu na Blanku? Co je na ni už moc?

Den před otevřením

Miloš a Mário mají konečně hotovo. Vendule předají zrekonstruované prostory bývalého pekařství, jež předělali na nový podnik – na bistro. Mário i Miloš na sebe pějí navzájem chválu, našli v sobě spřízněné duše. Vendula zase chválí je, protože rekonstrukce se povedla na jedničku, přesně podle jejích představ. Jen co s nimi vyřídí papírování, začne chystat slavnostní otevření… Kdo je jejím velkým pomocníkem? Jak to oslaví s Pavlem? A co všechno prozradí Pokladník Áje?

Prozrazené tajemství

Mára stále zvažuje, zda jít do pěstounské péče. Podle něj by bylo lepší, kdyby byl Vojta se svými prarodiči, ale i jemu přijde divné, že o něj takovou dobu nejevili žádný zájem. Podle Tonyho by bylo Vojtovi lépe u Máry s Karlou, navíc by ani nemusel přijít o prarodiče. Karla má v tomto směru jasno. Věří, že by pěstounskou péči s Márou určitě zvládli. Jirka Herman ji však překvapí svými pochybnostmi… Proč Jirka pochybuje o Márovi a jejich vztahu? Co všechno Karle nakonec prozradí o Márovi a Natálii? Jak na to Karla zareaguje? Jak si to vyřídí s Márou? A co si o pěstounské péči myslí Věrka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz