Ulice 11.11.2019 - 3771. díl - Bedřich konfrontován s minulostí

Jak zjistit, co je pravda, a co lež? Co může být horšího než stát čelem svým nočním můrám a nevědět, co v tu chvíli udělat, protože si najednou nejsme ničím jistí? Bedřich si od pátku připadá jak ve zlém snu. Nečekaně se mu otevřela jeho třináctá komnata, navíc způsobem, který s ním pořádně zamával. Náhle musí čelit následkům svého činu, kterého nepřestane litovat a který skončil souhrou nešťastných náhod tragicky. Nyní je přímo konfrontován touto svou temnou minulostí, aniž by tušil, kam až to může zajít. Stal se obětí nevybíravého vydírání? Nebo je to celé přeci jen trochu jinak?

Ája místo Denisy

Ája má dnes velkou premiéru. Nastupuje na radnici jako tajemnice starosty. V kanceláři se setká neplánovaně s odcházející Denisou, která si balí své věci. Ája si ji chce náležitě vychutnat, ovšem Denisa se jen tak nedá…

Ája se začne do Denisy hned povýšeně navážet, jen co na ni narazí na sekretariátu. Ta ji ovšem setře takovým způsobem, že Áje okamžitě sklapne. Ke všemu jí post nenaservíruje na stříbrném podnose, jak si Ája myslí, což je pro novopečenou tajemnici nepříjemným zjištěním… Jak vezme výměnu svých tajemnic Tonda Hložánek? Jakou lekci dá Denisa podrazácké Áje? Jaké plány má s Ájou Pokladník? A proč si Lumír i Pavel začínají dělat trochu starost o Vendulu?

Stíny minulosti

Bedřich se hned ráno zastaví za Zuzanou, aby s ní probral, co ho pálí celý víkend – zda měl Vrábel, kterého nešťastnou souhrou náhod před lety zabil, opravdu syna. Pro Zuzanu je to velmi nepříjemná debata, protože tuto kapitolu svého života už uzavřela a nehodlala se k ní vracet. Na Bedřichovo naléhání začne dolovat v paměti střípky z minulosti. Když jí Bedřich prozradí důvod, proč se o to tak najednou zajímá, okamžitě ho varuje, aby se měl na pozoru… Co si o tom všem myslí Zuzana? Co Bedřichovi doporučí? Jak dopadne dnešní setkání Bedřicha s Danem, jenž si přijde pro peníze?

Těžké zkoušky

Blanka ráno vyzvídá na Veronice, jak postoupili s Patrikem. Když jí Veronika prozradí, že zatím k ničemu nedošlo, Blanka jen žasne. Patrika nepoznává stejně jako Veroniku, která úplně zapomene na to, že dnes má svátek Martin. Ten se jí vzápětí sám připomene, ovšem nikoliv kvůli svému svátku, nýbrž kvůli Filipovi. Rád by šel na jeho třídní schůzky, aby měl jeho školu pod kontrolou… Jak Veronika oslaví s Martinem jeho svátek? Co ji zarazí? Jaké překvapení pro ni vymyslí Patrik? A co Veronika neustojí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz