Ulice 12.11.2019 - 3772. díl - Veronika ještě není vyrovnaná s Martinem

Jak křehké jsou vztahy po rozchodu? Kolik potřebujeme času, abychom mohli udělat tlustou čáru za tím, co nám nevyšlo, a pokusit se o nový začátek? Veronika by ráda věřila tomu, že se z rozchodu s Martinem už oklepala, že přijala věci tak, jak jsou, byť to bere jako životní prohru. Teď bohužel zjistí, že Martinův odchod a vztah se Šárkou je pro ni stále nezacelenou ranou, která začne znovu bolestivě krvácet ve chvíli, kdy by si moc přála být opět šťastná s někým, komu na ní hodně záleží… Co Veroniku tak rozhodí? A jak se to podepíše na jejím vztahu s Patrikem?

Veronika má za sebou kvůli včerejšku takřka bezesnou noc. Hned ráno zajde za Blankou, aby to s ní probrala a zároveň se zeptala na Patrika, který se jí zatím neozval. Blanka se ji snaží uklidnit, ovšem Veronika si je jistá, že za Patrikovým odmlčením určitě něco je…

Veronika není sama, koho trápí včerejšek. Také Patrik se ráno zastaví za Blankou, aby se jí svěřil se svým podezřením a zároveň tak trochu vyzvěděl, co se děje. Blanka se ocitne v docela ošemetné situaci, protože nechce zklamat jeho i Veroničinu důvěru. Patrikovi proto doporučí, aby si s Veronikou na rovinu promluvil, a naznačí mu, že věci mohou být jinak, než jak to vypadá… Co si Patrik myslí o Veronice a Martinovi? Co mu k tomu poví samotná Veronika? Jak to Patrik vezme? A proč je Filip ve škole na facku?

Temná hrozba

Lumír má po ránu prachmizernou náladu kvůli Pokladníkovi. Myslel si, že Ájiným nástupem na radnici to pro něj skončilo. Teď zjišťuje, že se děje pravý opak. S Pokladníkem se opět sejde, aby mu projekt, jenž míní protlačit na radnici, rozmluvil, protože z toho kouká pořádný malér. Pokladník je ale naprosto klidný. Ujistí Lumíra, že jemu nic nehrozí, ani když všechno praskne… Z čeho jde mráz po zádech? Jaký nebezpečný tandem vzniká na radnici? Kdo a proč by se měl mít na pozoru? A proč si Pavel dělá starost o Vendulu? Koho překvapivě zapojí do výpomoci v bistru?

Blančiny narozeniny

Evžen se hned ráno zajde dohodnout s Kristýnou a Adamem, jak oslaví Blančiny kulatiny. Ta je při této konspirační schůzce bohužel načapá. Okamžitě trojici spiklenců ubezpečí, že nic slavit nechce. Nakonec souhlasí s malou rodinnou oslavou, na kterou chce pozvat také mámu. Jenže místo pozvaných dorazí kupodivu několik nepozvaných… Kdo všechno s Blankou oslaví její narozeniny? Co Blanku docela raní? Co je divné i Peškovi? A jaký trapas docela pobaví oslavenkyni?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz