Ulice 13.11.2019 - 3773. díl - Filip je drsný na Kristýnu

Co dokáže ranit víc než drsná reakce toho, koho milujeme, na naši snahu pomoci mu, když začne lítat v maléru? Kristýna je v tom s Filipem až po uši, což samozřejmě vnímá nejen její rodina, ale k Filipově nelibosti také spolužáci. Když Kristýna začne tahat Filipa přede všemi z dalšího průšvihu, nečekaně tvrdě proto narazí. Místo vděku si ji Filip podá takovým způsobem, že Kristýně vyhrknou slzy do očí… Co Filipa tak naštve? A proč si budou dělat o Kristýnu doma starost?

Kristýna má ráno výbornou náladu. Blanka si to okamžitě spojí s Filipem, že je to mezi nimi zřejmě opět na dobré cestě. Kristýna to nevyvrací, naopak se pochlubí, že ji Filip pozval po škole k sobě. Okamžitě ale dodá, že jí jen o sex nejde…

Kristýna přizná mámě, že je raději s Filipem u něj doma, protože tam jsou sami. Jakmile vyrazí někam ven, obvykle se k nim někdo přidá, což už pro ni není ono. Těší se na odpoledne, ale ve škole se stane něco, kvůli čemu se jí od základu změní plány a kvůli čemu se dokonce sesype. Ke všemu není sama, komu se trochu zvrtne průběh dne… Proč skončí Kristýna v slzách? Proč si o ni dělají starost její blízcí? Čím Blanku překvapí máma? A jak chce Mastný dobýt Blančinu pevnost? Co je už docela přes čáru?

Starost o Katarínu

Katarína je stále v nemocnici, i když se už cítí skvěle. Lékaři ji ale raději mají pod dohledem, aby u ní nenastaly další nečekané komplikace. Matěj za ní chodí pravidelně každý den, aby ji povzbudil. Sám však potřebuje to samé, takže se ti dva nyní drží navzájem nad vodou. Když Matěj přizná, že uvažuje, jak dál s Barcelonou, Katarína ho ihned stopne. Pro ni se nic nemění… Co je pro Matěje hodně těžké? Jakou oporu má Katarína v tátovi? Co jí prozradí? A s čím se Matěj svěří Eddiemu?

Překvapivý obrat

Vendula je od rána v bistru opět v jednom kole. Pavel si o ni dělá čím dál větší starosti, a tak pověří Mária, aby na ni trochu dohlédl. Ten to zpočátku bere na lehkou váhu, ale záhy i jemu trochu zatrne, když na něj Vendula začne hrnout jeden úkol za druhým. Hlavu plnou starostí má také Lumír, který zjišťuje, jak dlouhé prsty má Pokladník na radnici díky Áje... Proč se Lumír nepohodne s Tondou Hložánkem? Proč si Pokladník zavolá Lumíra na kobereček? S jakými důsledky? A proč Lumír promluví do duše Vendule? Čím ji trochu vystraší?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz