Ulice 18.11.2019 - 3776. díl - Bedřich pátrá na hřbitově

Jak zjistit, co je pravda, a co lež? Jak rozeznat zoufalé volání o pomoc od krutého vydírání, jež je maskováno umnou hrou na city? Bedřich si připadá jak ve zlém snu od chvíle, kdy byl nucen otevřít svou třináctou komnatu a čelit následkům souhry nešťastných náhod, kvůli které zemřel člověk a on sám si odpykal trest ve vězení. Za touto minulostí chtěl udělat tlustou čáru, teď ho ale znovu dohnala takovým způsobem, že najednou neví, co dělat. Nakonec se vypraví na místo, kde by mohl najít spoustu odpovědí na své otázky – na hřbitov… Co všechno Bedřich zjistí? A k čemu se na základě toho rozhodne?

Janin výslech na policii

Jana je hodně nervózní kvůli dnešnímu výslechu na policii. Elen se ji snaží povzbudit i uklidnit. Má pro ni ještě před výslechem vlastně dobré zprávy. Oznámení totiž přišlo i jí, takže je jasné, že si policie Janu pozvala kvůli Marešovi a že po ní zřejmě bude chtít jen nějaké doplňující informace. Jana se ale obává jednoho – co nastane, až se do všeho vloží její máma…

Naděje, že by si to Janiny máma rozmyslela a na policii s ní nešla, se rozplynou ve chvíli, kdy se jí ohlásí, že je před jejím domem. Dianu ani trochu nepotěší Elenina přítomnost, o níž si myslí, že její dcerou manipuluje a že nebýt jí, žalobu na Mareše by Jana nepodala. Elen ji ale velmi rychle odkáže do náležitých mezí takovým způsobem, že i Jana jen kouká… Jak se Elen vypořádá s Dianou? Co se Jana dozví na policii? Jakými novinkami se pochlubí Brunovi? A jak si sednou bývalé sokyně Jana a Marcela, která se dnes vrací ze stáže v Holandsku a která chce bydlet místo Roziny?

Skyler proti Frantovi

Franta se vrátí z Amsterodamu už nad ránem, takže ho Bedřich zákonitě podezírá, že jel bez odpočinku celou noc. Franta mu hned prozradí, proč je doma tak brzy, i když cestou zastavil a pár hodin si zdříml. Opět se totiž pohádal se Skyler, které znovu nemůže přijít na jméno, byť uznává, že v něčem má Skyler přeci jen trochu pravdu. Trable má i Bedřich. Pořád nemůže pustit z hlavy Dana, navíc se neplánovaně setká i s Alicí… Čím Fantu namíchla Skyler? K čemu se Bedřich odhodlá, aby odhalil pravdu o Danovi? S jakým výsledkem? A jak to spolu mají s Alicí?

Filip kašle na školu

Filip má prospěch ve škole docela na háku. Při písemce z matiky je jako první hotový, ale jen proto, že se vůbec neučí, takže spoustu příkladů prostě vynechá. Při hodině pak jen tak lelkuje, přestože má šanci si známku ještě zlepšit. Magdě to nejde do hlavy, snaží se mu domluvit, ale marně. Ona sama nyní řeší hlavně mámu, která s ní začala bydlet… Čím Filip překvapí Magdu? Jak na to zareaguje Ota? K čemu se Magda rozhodne ohledně mámy? Jak na tom Zdenka je? Proč se Magda vzdá kvůli mámě společného večera s Eddiem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz