Ulice 19.11.2019 - 3777. díl - Zdenka a Tomáš

Dokážeme říct pravdu našim blízkým, i když víme, že je to raní, nebo že se na nás pak začnou dívat jinýma očima? Tomáš a Zdenka se pomalu sbližují, aniž by Tomáš tušil, že Zdenka je vážně nemocná. Ta si díky Tomášovi naplno užívá život i pocit, že ji někdo bere jako ženu, která se mu líbí, nikoliv jako pacientku, na niž je třeba dávat pozor. Teď se však stane něco, co by mělo být pro Zdenku i její blízké varováním, že tajnosti se nevyplácejí… Jak se znovu nečekaně přihlásí Zdenčina nemoc? A co všechno to způsobí?

Bedřichova konfrontace s Danem

Bedřich řeší od rána nejen Frantovy trable se Skyler, do kterých se vložil i Jean Claude, ale také Dana. Zajdou za ním totiž Anča se Zuzanou, aby ho odradily od kontaktování příbuzných zesnulého Vrábela. Podle nich to nepřinese nic dobrého. Bedřich to ale nehodlá nechat jen tak…

Bedřich se nakonec znovu vypraví na hřbitov, tentokrát cíleně za správcem, který mu včera pomohl. Věří, že mu pomůže i tentokrát a dá mu kontakt na toho, kdo hrob Daniela Vrábela platí. Správce ho ovšem zklame. I kdyby kontakty u sebe měl, neriskl by si mu je poskytnout. Vzápětí se však situace dramaticky změní. Stane se něco, co Bedřicha přinutí spoustu věcí přehodnotit… Co se stane na hřbitově? Jak to ovlivní Bedřicha? A co si o tom myslí Zuzana či Franta? Před čím právě Zuzana Bedřicha varuje?

Vzájemná tajemství i hodně krušné chvilky

Magdě není od rána moc dobře, přesto se snaží ve škole fungovat na sto procent. Znovu pro jistotu vyzkouší Filipa, aby rozlouskla záhadu jeho včerejší písemky. A to, co zjistí, ji hodně překvapí. Odpoledne se pak Magda sejde s Eddiem, jenže ani tentokrát si to spolu příliš neužijí. Docela krušné chvilky dnes zažije také Zdenka, byť se zpočátku její schůzka s Tomášem vyvíjí hodně slibně… Co je s Magdou? Proč o ni má Eddie velkou starost? A jak se zvrtne schůzka Zdenky a Tomáše? Co je Magdě podezřelé?

Nečekané dilema

Karlu hodně překvapí nečekaná návštěva. Na služebnu za ní zajde Vojtův děda, aby se jí omluvil a požádal ji o nové setkání. Ujistí ji, že Vojta je nyní to jediné, co jim s manželkou zbylo. Proto jim na něm hodně záleží. Jen to posledně vzali za špatný konec… Jak na to Karla zareaguje? Co se nezdá Jirkovi Hermanovi? Jak to vezme Mára? A jak bere Vojtu Věrka? Co ji prozradí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz