Ulice 20.11.2019 - 3778. díl - Boj o Vojtu

Co všechno jsme ochotni udělat pro toho, na kom nám hodně záleží? Kam až může zajít boj o sirotka, jenž skončil v dětském domově? O Vojtu mají zájem nejen Karla a Mára, ale kupodivu také jeho prarodiče, kteří si ho najednou chtějí vzít do své péče. Na rozdíl od Karly a Máry jim ale neleží tolik na srdci Vojtovo štěstí, jak by kdokoliv předpokládal. Jejich priority jsou trochu někde jinde. Proto se ani nerozpakují přijít za Karlou a Márou s návrhem, který jim vyrazí dech… Jak se vyostří boj o Vojtu? Co všechno je ve hře? Kdo a jak do něj překvapivě zasáhne?

Setkání Veroniky a Ryby

Magda nabízí ráno mámě, že ji odpoledne doprovodí do bazénu a na trénink paměti, ale Zdenka to rezolutně odmítne. Magdu ujistí, že si poradí sama. Pro klid její duše jí napíše alespoň adresu, kam má namířeno. Samotná Magda není vůči mámě taky úplně upřímná…

Magdě stále není dobře, i když se to snaží nedávat najevo. Ota ji ale nachytá v kabinetu ve chvíli, kdy si ulevuje od bolesti, a tak kápne božskou. Přizná, že včera skončila na pohotovosti. Nyní čeká na výsledky vyšetření, jež snad odhalí příčinu jejích zdravotních potíží… Jak praskne na Zdenku, co se stalo včera? Jak si Zdenka a Tomáš užijí dnešní rande? Co Tomáš navrhne Zdence? A co se moc nezdá Eddiemu?

Pravda o Kristýně

Kristýna doma pořád tvrdí, že se necítí dobře. Očividně se jí nechce do školy, ale Blanka je neoblomná. Jakmile se dozví, že výsledky všech vyšetření, která Kristýna minulý týden absolvovala, jsou v pořádku, do školy ji pošle. Před tím se ještě ujistí, jestli Kristýna náhodou není těhotná. Ta tuhle možnost okamžitě zamítne, z čehož si Blanka vydedukuje, že jí něco tají. Kristýna nakonec mámě přizná, co je příčnou její nevolnosti… Jaké je shledání Kristýny a Filipa? Jaké pikle začnou kout Vlastimil Pešek a Kaštan?

Šokujíci odhalení

Tony a Dominika si užívají s Toničkou docela perné chvilky kvůli jejímu pláči. Zrovna dnes by si potřebovali vyřídit v bance půjčku, ale Tony to kvůli ubrečené dceři hodlá vzdát. Věrka se nabídne, že jim malou pohlídá, ať si klidně vyřídí, co potřebují. Záhy ovšem zjistí, že na Toničku je krátká. Navíc má na srdci i blaho Karly a Máry. Podle ní dělají velkou chybu, když si chtějí vzít Vojtu do péče… Jak na to Mára zareaguje? Jak dopadne setkání Karly a Máry s Vojtovými prarodiči? Čím je Koderovi šokují?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz