Ulice 21.11.2019 - 3779. díl - Bouda Peška a Kaštana na Marii

Umíme bez výhrad respektovat životy našich blízkých, podporovat je a být jim oporou, když to potřebují? Vlastimil Pešek je rád, že se mu znovu vrátila do života sestra Marie. Pořád se ale nedokáže smířit s tím, že se právě ona nyní zamilovala do Jolany a chce být s ní. Její coming out jí nevěří, myslí si, že tím chce na sebe jen upoutat pozornost. Proto se pokusí udělat všechno možné, aby jí napravil hlavu. Spojence najde v Petru Kaštanovi, kterému padla Marie do oka a jenž na ni ušije spolu s Peškem menší boudu, aby ji dostal na rande… Co ti dva vymyslí? A jak si to Marie s nimi vyřídí?

Setkání Veroniky a Ryby

Karla probírá hned ráno s Jirkou nehorázné chování Vojtových prarodičů, kterým jde evidentně pouze o peníze. Zakročit proti nim ale nechce kvůli Vojtovi, protože si nedovede představit, že by mu v budoucnu musela vysvětlovat, jak to celé bylo. Koderová si však myslí, že je na koni, a začne tlačit na pilu ještě víc…

Vojtova babička si je jistá, že z Karly a Máry vytříská docela slušné peníze. Zavolá Márovi, aby se ujistila, že je vše na dobré cestě. Ten její domněnku potvrdí návrhem, aby se dnes ještě jednou sešli a vše probrali. Za svým si ale nejdou jen Koderovi. Také Věrka hodlá ovlivnit plány Karly a Máry… Jak se zvrtne další setkání Karly a Máry s Koderovými? Jak si Vojta rozumí s Lubošem a Věrkou? Co je pro Věrku hodně hořká pilulka? A co pro Karlu docela silná káva?

Naděje i velké zklamání

Vlastimil Pešek nelení a využije hned první příležitosti k tomu, aby Marii pozval na ryby. Ta ho ale zklame, protože už má jiné plány. Místo ryb mu však nabídne, že by spolu mohli po delší době opět zajít na blešák. Vlastimil Pešek ihned souhlasí. Vzápětí pak začne organizovat jejich náhodné setkání s Kaštanem. Od dnešního odpoledne si hodně slibuje také Kristýna, která má opět rande s Filipem… Jak se podaří Kaštanovi zapůsobit? Na čem se s Marií a Peškem dohodnou? A jak se vyvine Kristýnino rande s Filipem? Co je pro ni hodně studenou sprchou?

Nová hrozba

Radek Mastný o sobě opět dává vědět. Sebevědomě nakráčí na radnici jako mluvčí protikorupčního hnutí, jež má na mušce projekt, který se snaží protlačit na radnici Pokladník. Ája si hodlá Mastného vychutnat, ale ten je mnohem silnější protivník, než se zdá. To si uvědomuje hlavně Tonda Hložánek, jenž ho za ta léta už moc dobře zná… Jak Tonda zareaguje na Mastného iniciativu? Čeho se obává? Jak to chce vyřídit Ája? A jaké nečekané potíže řeší Vendula v bistru? Co dělá hodně těžkou hlavu i Lumírovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz