Ulice 22.11.2019 - 3780. díl - Mastný vs Pokladník

Jak se může vymstít snaha o pomstu? Čeho všeho jsou schopní ti, kteří tahají za nitky a jdou si tvrdě za svým? Radek Mastný o sobě opět dává vědět, navíc způsobem, nad nímž zůstává rozum stát. U málokoho platí rčení kozel zahradníkem víc jako nyní u něj. Jeho aktivita se však ani trochu nelíbí Pokladníkovi, jemuž opět stojí v cestě. A tak se tento muž spjatý s mafií postará o to, aby Mastný dostal další, hodně drsnou lekci, při které poteče i krev… S čím si Radek Mastný začíná zahrávat? A jak na to doplatí?

Kristýna se sype

Filip si vůbec neuvědomuje, jak Kristýně ubližuje. Hned ráno na ni zazvoní a drze si jí řekne o vypracovaný úkol pro Standu, se kterým pařil dlouho do noci na počítači. Chová se k ní takovým způsobem, že to Kristýna znovu neustojí a úplně se sesype…

Vztahy řeší také Marie, ovšem úplně jinak než její vnučka. Jakmile ji Kaštan začne znovu balit a ještě to i bez obalu přizná, rozhodne se mu dát pořádnou lekci, aby ho jeho choutky hodně rychle přešly. Je při tom tak přesvědčivá, že se jí povede něco, co u donchuána Petra Kaštana nebývá zvykem – naprosto ho vyděsí… Jak si Marie vystřelí z Kaštana? Jaké to má následky? Kdo a jak povzbudí zničenou Kristýnu? Jak začnou vztah svých dětí řešit Veronika a Blanka? S jakým výsledkem?

Drsná lekce

Mário přijde do bistra tak vyfešákovaný, že Vendule v první chvíli spadne brada. Místo oblíbené vytahané mikiny má na sobě košili s vestičkou, takže je z něj rázem jiný člověk. Jeho proměna okamžitě upoutá i jednu zákaznici, ovšem k jeho smůle se nejedná o žádnou mladou kočku. Zatímco Mário se činí v bistru, na radnici má vše pod palcem Ája. Nenápadně se snaží poštvat Tondu proti Lumírovi a dláždit cestičku Pokladníkovi… Co Ája provede Lumírovi? Jak zavaří Mastnému? Z jakých výhrůžek běhá mráz po zádech? A proč se právě Lumír a Mastný do sebe pustí?

Láska s otazníkem

Ondru by moc zajímalo, jak to vlastně Bedřich s Alicí má. Hned začerstva mu poreferuje, že se s ní potkal na včerejší akci, kde se kolem ní motala pěkná řádka chlapů. Bedřich ale mezi nimi chyběl, což je podle Ondry velká chyba. To samé si ostatně myslí i Miloš, kterého Alice velmi zajímá. A není sám… Jak na tom jsou Alice a Bedřich? Před čím varuje Bedřicha Miloš? A jak bere Bedřichovu novou známost Anča?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz