Ulice 6.12.2019 - 3790. díl - Pokladník opět úřaduje

Kolik podob může mít pomsta? Jak dát lekci tomu, kdo přestal být loajální, a navrch dostat na svou stranu někoho, kdo nám stojí v cestě? Pokladník je mistrem manipulace, ostatní si vodí na své scéně jako loutkoherec své loutky. Nyní zasáhne do životů Lumíra a Mastného takovým způsobem, že to může mít pro oba fatální následky… Co Pokladník udělá? Jak tím ovlivní životy těch, kterých se to týká, i jejich blízkých? Co a komu hrozí?

Vendula se hned ráno sejde s Ančou, aby s ní probrala jednu důležitou věc. Tou rozhodně není úklid po včerejším Mikuláši, jak si Anča myslí. Vendula se vytasí s nabídkou práce na celý úvazek, neboť jí začíná být jasné, že sama s Máriem a občasnou babiččinou výpomocí to nemůže v bistru stíhat…

Anča se moc dlouho nerozmýšlí, zda přijmout Vendulinu nabídku. Nastoupí dokonce ihned, ovšem radost a pohoda v bistru jsou vzápětí tytam. Do podniku totiž opět zavítá Mastný a chová se tak, jako by mu už patřil. Vendula se sice nedá, jenže Mastný si ji s gustem vychutná. Prozradí jí něco, o čem neměla dosud tušení… Co se Vendula dozví od Mastného? Jak na to zareaguje? Co všechno jí nakonec prozradí Lumír? Jak to od ní schytá on a jak Pavel? A jak si to Lumír vyřídí s Mastným? Čím mu začne Mastný vyhrožovat?

Luďkovy manipulace

U Blanky panuje ráno pohoda. Kristýna se s mámou baví jako dřív, společně si užily včerejší odpoledne. Kristýna ale úplně v pořádku přeci jen není. Stačí, aby na chodbě zaslechla Filipa, a hned znejistí. Velkou oporu má naštěstí v tátovi, který se ráno za ní zastaví, aby jí zvedl sebevědomí a odvezl ji i Adama do školy. Pak se Luděk sejde i s Blankou, ovšem tu spíš zadupe do země způsobem, jak jen on to umí… Jak to Kristýna zvládá? Co Luděk provede Blance? Proč má Blanka špatné svědomí před Evženem? Jakou ťafkou je pro Marii setkání s bráchou? Proč jen stěží zadrží pláč?

Vojtova šokující reakce

Karla a Mára lákají Bruna k sobě na Vánoce, jež chtějí strávit i s Vojtou, ale Bruno má jiné plány. Rád by byl zase v Coolně pro všechny, kteří nemají kam jít. To není případ Tonyho, jenž přizná, že letos se poprvé ve svém životě na Vánoce opravdu těší kvůli malé Toničce. Bruno si ale setkání s Vojtou ujít nenechá. Hned dnes za ním zajde, aby vyzvěděl, jak si užil Mikuláše, a zároveň si s ním dal závod na autodráze… Co udělá Vojtovi velkou radost? Jak se zvrtne závod Bruna a Vojty? Čím Vojta všechny vykolejí? Co je pro Karlu a Máru docela alarmující?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz