Ulice 11.12.2019 - 3793. díl - Průšvih na předvánočním bazaru

Jak těžce se buduje vzájemná důvěra? A jak lehce o ni může člověk přijít? Studenti se dnes chopí předvánočního bazaru ve škole. Vše odsýpá, jak má, vypadá to na velmi úspěšnou akci. Bohužel jen do chvíle, kdy čtyřlístek Jakub, Standa, Filip a Ben opět zaúřaduje. Kluci udělají něco, co sami považují pouze za provizorní východisko z nouze. Jenže k jejich smůle z toho kouká pořádný malér, protože následující události naberou úplně jiný spád, než původně předpokládali… Co kluci vyvedou? Jak to vysvětlí? Nakolik jimi může jejich třídní i spolužáci věřit a důvěřovat?

U Maléřových panuje ráno hodně dusná atmosféra. Veronika je ledově chladná, Filipem se nenechá vyprovokovat k jakékoliv emocionální reakci. Ten kolem sebe kope, jak jen může, aby se vyhnul stěhování k tátovi. Ovšem není mu to nic platné. Veronika včerejší rozhodnutí nehodlá měnit…

Z Filipova přesunu nemá radost ani Šárka, byť se snaží Martinovi vycházet vstříc. Obává se, co společné soužití přinese, neboť má ještě v živé paměti, jak si ji vychutnali Filipovi kámoši. Martin ji však ujistí, že k ničemu takovému nedojde, že na Filipa dohlédne. Je si jistý, že až ho bude mít pod neustálým dohlednem, Filip se opět srovná… Jak Veronika bere Filipovo stěhování? Čím jí Filip vyhrožuje? Jak chce Filipa zkrotit Martin? A jaké peklo začne Filip dělat Šárce?

Zdenčiny překvapivé plány

Zdenka se hodlá na Vánoce zařídit po svém. Anče prozradí, že nechce křenit Magdě a Eddiemu, a tak se rozhodla, že poletí do Egypta. Anču to docela zaskočí. Opatrně poukáže na její zdravotní stav, ovšem Zdenka to má natolik promyšlené, že žádná větší rizika by neměla hrozit. Anču tím ale příliš neuklidní. Zatímco Zdenka plánuje vánoční zájezd za teplem, Tomáš se dozví od Eddieho informaci, která ho zaujme… Co Eddie prozradí Tomášovi? Jak je na tom Tomáš po rozchodu se Zdenkou? Jak Magda zareaguje na Zdenčiny plány? Co je pro ni docela velkou podpásovkou? A co odhalí Ota ve škole? Co je docela velký malér?

Vánoce Jany a Marcely

Marcele není ráno moc dobře, a tak se vykašle na školu a zůstane doma v posteli. Jen co se jí udělá trochu lépe, začne se nudit. Janě proto navrhne, že spolu udělají doma vánoční výzdobu. Než se do toho pustí, musí Jana na nákup, protože vánočních ozdob mají v bytě opravdu poskrovnu. Obě holky se pak shodnou, že se letos na Vánoce za rodiči příliš nehrnou, protože ani jednu z nich u nich nečeká žádná pohoda… Co prozradí Marcela Janě? Co Jana Marcele? Jak na tom je Jana s pátráním po svém otci? S jakými novinkami se pochlubí Brunovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz