Ulice 13.12.2019 - 3795. díl - Dan opět vyhledává Bedřicha

Jak přesvědčit někoho, kdo nás odepsal, že si zasloužíme druhou šanci? Bedřich má kvůli Danovi obrovské výčitky svědomí. Zároveň je ale i docela obezřetný, protože se zdá, že Zuzana, která ho před ním varovala, má zřejmě v lecčems pravdu. Když se navíc Dan opět zničehonic objeví, Bedřich se už neudrží. „Co po mně zase chceš?“ vystartuje na něj v předtuše dalších nepříjemností… Co se dozví? Proč ho Dan vyhledá? A jak se k tomu Bedřich postaví tentokrát?

Čok v Ulici

V bistru dojde hned ke dvěma velkým událostem. Vilma Nyklová zavolá Růže, že s ní potřebuje něco nutně probrat, ovšem ve skutečnosti pro ni má velké překvapení. Spolu s Vendulou a Ančou jí připraví malou narozeninovou oslavu, kterou ani v nejmenším nečeká…

Mnohem větší událostí je ale příchod známé rockové hvězdy, která si zajde do bistra na polévku. To se bohužel neobejde bez trapasu. Zatímco Vilma Nyklová netuší, jakou vzácnou návštěvu obsluhuje, hosté okamžitě zbystří, když si Viléma Čoka všimnou. Samozřejmě nezůstane jen u pokukování, ale padne i název jedné písně, který Nyklovou pořádně rozčílí… Jak si to vyřídí s fanoušky? Z čeho má Mário druhé Vánoce? A jak se snaží Lumír zachránit před průšvihem kvůli směnce, kterou má v ruce Mastný?

Nečekaná nadílka

Jana hned ráno zajde za Brunem, aby zjistila, o čem si s ním její matka včera povídala. Bruno s tím žádné tajnosti nedělá. Prozradí jí, že se ho snažila přemluvit, aby jí rozmluvil hledání táty. O dopise však nic nevěděl, a tak mu Jana vylíčí, co se včera od mámy dozvěděla. Oběma to je trochu divné, ovšem u Jany má snaha její mámy opačný efekt, než jaký Diana předpokládala. Ještě více se zatvrdí a udělá vše pro to, aby otce našla… Co je pro Janu velkou stopou? Jak jí s pátráním pomůže i Bruno? K čemu se Jana odhodlá? Jaké dobré zprávy má pro Janu a Báru Elen? A čím Janu zaskočí Marcela?

Překvapivé novinky

Bedřich vyrazil před pár dny Dana z dílny kvůli podezření, že fetuje. Teď se mu Dan znovu vrátí do života způsobem, který Bedřicha docela překvapí. Donese mu totiž něco, co je podle něj dostatečným důkazem, že žádné drogy nebere. Neudělá to ovšem jen tak. Po Bedřichovi chce stálou práci… Jak na to Bedřich zareaguje? Jaké novinky o Bedřichovi a jeho rodině vyrazí dech Alici? A co by Eva neřekla do Anči? K čemu ji nakonec přiměje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz