Ulice 6.1.2020 - 3801. díl - Tři králové v Ulici

Ulice je po vánoční pauze ve vysílání zpět s novými příběhy plnými emocí, lásky i pořádných dramat, příběhy, v nichž půjde nejen o život, ale také o obyčejné štěstí, rodinu a opravdové city. Tento týden se stane něco, co zasáhne do životů téměř všech obyvatel Ulice a odstartuje velké děje, během nichž se odhalí nejedno tajemství. Zároveň dojde i na obrovskou radostnou novinku, jež přijde ve chvíli, kdy to nikdo nečeká. A pozor! Tři králové se dnes objeví také v Ulici! Nenechte si ujít start novoročních dílů Ulice, v nichž se znovu setkáte s Nyklovými a nenáviděným Mastným, Marečkovými s Karlou, Márou a Vojtou, Liškovými, Maléřovými, Evženem, Blankou a její rodinou či Magdou, Zdenkou a jejich láskami.

Karla je těhotná

Karla nemá ráno moc chuť k jídlu, což je Márovi už podezřelé. Zatímco podle Karly to není nic zvláštního, Mára si myslí pravý opak. Všímá si již od Vánoc, jak se Karle mění chutě, což podle něj může signalizovat i těhotenství. To Karla ale ihned zamítne…

Mára se jen tak nevzdá. Karlu přesvědčuje, aby si udělala těhotenský test, neboť doufá, že tentokrát by to mohlo vyjít. Nakonec ji přemluví i nakazí svým optimismem. Už i ji začne zajímat, jestli se na ně náhodou neusmálo štěstí, přestože se tomu zdráhá uvěřit. Posmutní, když se objeví jen jedna čárka, ale o chvíli později si Mára všimne, že čárky jsou dvě… Jak to je s Karliným těhotenstvím? Co se dozví od lékaře? A jak si Karla, Mára a Vojta užijí Tři krále?

Nebezpečné výhrůžky

Lumír je pořád hodně přešlý. Světlana s ním stále nemluví, dokonce spolu ani neoslavili Silvestra a Nový rok. Navíc ho znervózňuje i Mastný, který se mu dosud neozval, přestože splatnost směnky už vypršela. Má obavy, že Mastný zase něco chystá. Ke všemu pořád nemá peníze na splacení dluhu. Jeho obavy se začnou naplňovat ve chvíli, kdy si Mastný pro peníze přijde… Jak si Mastný Lumíra vychutná? Co mu navrhne? Proč a čím mu začne vyhrožovat? A jak na to zareagují Vendula a Pavel? Co jim hrozí?

Peklo s Kristýnou

Evžen odveze brzy ráno Adrianu s Klárkou na letiště. Přestože mu je líto, že holky jsou už pryč, je rád, že mají s Blankou opět soukromí v ložnici. Hned si s ní chce užít hezké chvilky, jenže Blanka má docela velkou kocovinu po rozlučce s Adrianou. Později jí nepřidá ani napětí, jež stále panuje mezi ní a Kristýnou. Ta se k ní chová takovým způsobem, že jí Evžen při nejbližší příležitosti promluví do duše… Proč? Jak to Kristýna mámě solí? Jak Kristýna a Filip ustojí nečekané setkání? A jaké to má následky? Co Kristýna vyvede?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz