Ulice 13.1.2020 - 3806. díl - Pumrová vyhledává Lumíra

Co dokáže sblížit lidi víc než neštěstí, které se stane? Přestože má Milena Pumrová na Lumíra pořád pifku, jsou to právě Nyklovi, kam zamíří, aby se mohla podělit s tím, co ji tíží a co se týká jejího bývalého muže. I když ho nenáviděla za to, co jí provedl, nyní se kvůli němu hroutí. Nyklovi jí jsou oporou, utěšují ji, ale Lumír najednou zbystří. Z Pumrové totiž vypadne přiznání, jež je více než podezřelé vzhledem k tomu, co se před pár dny stalo… Co všechno prozradí Gábinina máma Nyklovým? Co se nezdá Lumírovi? A komu a proč v souvislosti s případem Mastný dnes povolí nervy?

Pavel má obrovské výčitky svědomí kvůli Radkovi Mastnému. Dusí se ve vlastní šťávě od chvíle, kdy se od Lumíra dozvěděl, že Mastného našel v kaluži krve v bezvědomí. Pavel si je jistý, že má Mastného na svědomí, pere se to v něm čím dál víc. Teď to už nevydrží a rozhodne se ke všemu postavit čelem. Jak se přizná svým blízkým? A jaká je jich první reakce?

Bedřich se rozhodl podat Danovi pomocnou ruku a zaměstnat ho v dílně, i když ho stále příliš nezná. Nezbývá mu nic jiného než důvěřovat, že to Dan nezvorá, že s ním nebudou žádné problémy. Těch si spolu ostatně už užili víc než dost. Jenže nástupem Dana do dílny začíná hrozit něco, co Bedřich dosud příliš neřešil a co je nyní hodně žhavé téma. Co to je? Čeho se Bedřich obává?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz