Ulice 14.1.2020 - 3807. díl - Je Karla těhotná?

Co se říká každé mámě hodně těžce dítěti, které se těší na to, co má slíbeno? Jak nezklamat očekávání a důvěru dítěte, když se prostě nedokáže rozdvojit? Přesně tenhle pocit nyní zakusí Karla, která měla vyrazit na hory s Vojtou a Márou. Teď bohužel musí oznámit Vojtovi špatné zprávy, jež ji hodně mrzí, možná víc než samotného Vojtu. Ten totiž ihned vymyslí náhradní řešení, které je pro Karlu i Máru ostnem přímo do srdce.. Co je tak raní? Proč si dělá Mára o Karlu velké starosti? A co začíná být divné Jirkovi Hermanovi? Jak svou parťačku ještě nezná?

Karla a Mára mají od rána opět napilno. Řeší měny doma kvůli Vojtovi i blížící se odjezd na hory. Karle je už jasné, že s Márou a Vojtou nepojede kvůli vyšetřování případu Mastný, jež je pro ni náročnější, než čekala… Kdo a proč je podezřelý? Čím Vojta nemile překvapí Karlu a Máru? A proč si Mára začne dělat o Karlu starosti?

Zamilovanost Adama a Petry

Adam a Petra v tom začínají pěkně lítat. Neustále si esemeskují, Adam chystá pro Petru navíc velké překvapení. Aby vše klaplo, potřebuje Evženovu pomoc. Ten se po několika dnech vrací konečně domů, což je pro Blanku příležitost k usmíření… Jak chce Adam sbalit Petru? Jaké tajemství má Kristýna? A jaké je usmiřování Blanky a Evžena?

Bedřich jde s pravdou ven

Dan nedorazí ráno do práce, takže Ondra si hned začne sypat popel na hlavu kvůli včerejšku. Bedřichovi přizná, co se stalo v hospodě, proč se podle něj Dan docela naštval. Bedřich se na to konto rozhodne přiznat celou pravdu o sobě a Danovi… Jak Ondra s Martinem na novinku zareagují? Jak to ovlivní vztahy v dílně? Jaký důvod k oslavě má Franta? A co se nezdá Alici?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz