Ulice 15.1.2020 - 3808. díl - Vyšetřování případu Mastný

Jak málo občas stačí, aby se podezřelý chytil do pasti vlastních lží? A co je vlastně pravda, a co lež? Karla a Jirka Herman mají opět napilno, protože vyšetřují případ Mastný. Okruh podezřelých se rozrůstá každým dnem, ale jak najít a usvědčit skutečného viníka? Dnes dvojice kriminalistů skřípne jednoho z podezřelých, jenž je podle nich nervózní víc, než bývá zvykem. Bohužel pro něj Karlu ani tentokrát nezklame její instinkt… Co proti tomuto podezřelému svědčí? Proč je rázem podezřelým číslo jedna? A jak se k vyšetřování postaví on i jeho blízcí?

Karla a Jirka Herman by se potřebovali pohnout místa při vyšetřování brutálního napadení Mastného. Hodně jim pomůže výpis konverzací z jeho mobilu, jež odhalí nové souvislosti. Okamžitě se chytnou horké stopy a zajdou vyslechnout Evžena, jenž je pro ně jedním z hlavních podezřelých… Co ho usvědčí ze lži? Jak na obvinění zareaguje? A kdo má kupodivu pochybnosti o jeho tvrzení?

Ovšem ještě větší překvapení Veroniku čeká vzápětí, když se z ničeho nic objeví ve škole Marek Ryba. Ani jeden z nich totiž nepočítá s tím, že na toho druhého ve škole narazí… Jak oba setkání ustojí? Co se děje s Vítkem? A jaká bude reakce Martina, až se o Rybovi dozví?

Hádka Jany a Bruna

Jana se chystá znovu vrátit na sociální sítě. Má vymyšlen nový obsah, ale Bruno to ani nechce slyšet. Znovu se kvůli tomu pohádají, opět to mezi nimi pořádně zaskřípe. Částečně to schytá i Marcela, kterou hodně udiví jeden telefonát… Co Janu tak namíchne? Jak ji Marcela setře? V čem jí naopak pomůže? A co ji docela zaskočí?

Věrka chce vychovávat Vojtu

Věrka udělá další velký krok k usmíření a urovnání vztahů v rodině. Opět zajde za Márou s nezbytnostmi, které se mu na horách budou určitě hodit. Zároveň ho požádá, zda by se nemohla podílet na dalším kultivování Vojty… Co na to Mára? Jak na to samé zareaguje Karla? A o jaká překvapení se Karla postará Márovi a Jirkovi Hermanovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz