Ulice 17.1.2020 - 3810. díl - Exces Marcelina otce

Rodiče si člověk nevybírá. Právě oni umí občas hodně ublížit a poznamenat své děti na celý život. Marcela odepsala otce už dávno kvůli jeho alkoholismu. Přesto mu dává stále nové a nové šance. Tentokrát se ale stane něco, co je nejen pro ni poslední kapkou, něco, co ji přiměje k rozhodnému činu. Její táta překročí všechny meze, a tak ho Marcela postaví před hotovou věc. Buď na něj zavolá policii, nebo okamžitě nastoupí na odvykačku… Co se stane? Z čeho mrazí? Kdo všechno a proč skončí ve špitále? A kdo všechno Marcelu podpoří a pomůže jí v těžkých chvílích?

Marcela by šla nejraději na policii, ale Jana ji přesvědčí, aby to nedělala. S pomocí Elen se jí podaří takřka nemožné – zajistit, aby Marcelina tátu vzali ihned do léčebny na nucený dvoutýdenní detox. Má to ale malý háček. Marcela ho tam musí nějak dostat... Jak si Marcela poradí? Jak tvrdá dokáže být? V kom má velkou oporu? A k čemu se odhodlá Jana?

Pavlovi se po přiznání na policii příliš neulevilo. Stále neví, co s ním bude, pořád se mu všechno honí hlavou. Vendula by ho ráda z jeho chmurných myšlenek nějak vytrhla, a tak začne přemýšlet, jak oslavit první výročí jejich svatby… Co Vendulu napadne? Čím Pavla moc nepotěší Mário?

Ondra se snaží ovládat, ale Dan dává jeho psychice nevědomky zabrat čím dál víc. Po incidentu u zákazníka už Ondrovi povolí nervy. Bedřichovi naštvaně přizná, co se stalo, a pokusí se striktně nastavit nová pravidla… Co Dan provede? Co je na Ondru už moc? A proč Miloš varuje Bedřicha před Alicí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz