Ulice 21.1.2020 - 3812. díl - Vašek se postaví za Otu

Jak dát najevo té, o kterou usilujete, že pro ni uděláte všechno na světě a že se kvůli ní chcete změnit? Ota se snaží opětovně sbalit Hedviku už přes čtvrt roku, ale pořád se mu to nedaří. Jen co to podle něj začne vypadat slibně, obvykle se něco zvrtne, a je zase na začátku. S Hedvikou kolem sebe neustále krouží, našlapují po špičkách, trápí se kvůli tomu druhému, kterého milují, ale nedokážou překročit vlastní stín. Zajde to tak daleko, že jejich štěstí vezme do svých rukou Hedvičin syn, jenž se na to už nemůže dívat. Co udělá? K jakému obrovskému zvratu dojde v životě Oty, Hedviky a jejího syna Vaška, který se dnes v Ulici objeví poprvé a jehož hraje Antonio Šoposki?

Ota má těžkou hlavu kvůli Hedvice. Netuší, proč se to včera zase tak nečekaně zvrtlo, má obavy, že to opět nějak zpackal. Řeší to s Magdou, později za ním kvůli mámě přijde dokonce i Vašek, Hedvičin syn. Potížemi to ale začíná zavánět i ve škole… Proč se Vašek vypraví za Otou? Jak spolu vycházejí? A co se děje s Puklickou?

Světlana zasahuje

Nyklová přizná synovi, že včera zavolala Světlaně. Lumír je na mámu naštvaný, neboť mu je jasné, že tohle k urovnání jejich rozbouřených vztahů moc nepřispěje. Světlana za ním navíc nečekaně přijede, aby si promluvili. Na Nyklovy se zaměří i vyšetřovatelé kvůli případu Mastný. A aby toho nebylo málo, Lumír zažije i jedno velké rozčarování… Jak se Světlana postaví k dění doma a Lumírovu přiznání? Co je pro Lumíra velkým zklamáním? A proč povolí nervy Pavlovi?

Setkání Patrika a Josefa

Patrik je Veronice obrovskou oporou. Pomůže jí zažehnat problémy s lednicí, jež náhle vypoví službu. Veronika má díky němu opět pocit, že na věci není sama. Dokonce se rozhodne, že Patrika seznámí se svým otcem… Co všechno Patrik pro Veroniku udělá? Jak dopadne seznámení Patrika s Josefem? Co je i pro Veroniku velkým překvapením?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz