Ulice 22.1.2020 - 3813. díl - Patrikův romantický dárek Veronice

Co může překvapit víc než romantický večer při svíčkách, který pro vás tajně připraví váš přítel? Například dárek, jejž vám během tohoto večera předá, dárek, jímž vám dá i beze slov najevo, co pro něj znamenáte. Patrik se konečně odhodlá k něčemu, co je pro něj hodně významným krokem, k něčemu, čím Veronice doslova vyrazí dech. Znovu se předvede jako velký romantik, opět ji překvapí tak, že bude jen těžko skrývat slzy štěstí i dojetí… Co Patrik udělá? Jaký dárek od něj Veronika dostane? A jak právě tento Patrikův čin ovlivní jejich vztah?

Patrik dává Veronice neustále najevo, jak moc mu na ní záleží, snaží se jí být velkou oporou. Včerejší nečekaný úspěch u jejího táty ho natolik povzbudí, že se rozhodne překvapit ji romantickým večerem a dárkem, jenž se dá vykládat různě… Před čím Patrika varuje Blanka? Jak Patrik zaboduje u Veroniky? Co pro něj Veronika znamená?

Ota si hledá nový byt

Ota se hned ráno rozhodne k poměrně radikálním změnám ve svém životě, na nichž začne okamžitě pracovat. Vaškova včerejší slova si vezme natolik k srdci, že se pustí do shánění nového bydlení. Tím ovšem spustí lavinu, jež už nejde zastavit… Co ani on sám nečeká? K jakým velkým zvratům u něj dojde? A komu a jak tím trochu zkomplikuje život?

Kristýně vybouchne krytí

Adam a Petra spolu tráví čím dál více času. Odpoledne pozve Adam Petru k sobě domů, takže ta se díky tomu neplánovaně seznámí s Blankou. O tom nemá nejmenší tušení Kristýna, jež si díky tomu doma znovu docela slušně zavaří… Co Kristýna provede? Jak se k tomu postaví Blanka? Co je docela na pováženou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz