Ulice 23.1.2020 - 3814. díl - Kristininy průšvihy

Známě své děti, tak dobře, jak si myslíme? Co všechno před námi skrývají? A do jakého průšvihu se častokrát ženou, aniž bychom o tom měli nejmenší tušení? Mezi Blankou a Kristýnou to skřípe už nějaký ten pátek, protože Kristýna viní mámu z krachu svého vztahu s Flipem. Přestala jí důvěřovat, už se jí nesvěřuje jako dřív. Má svůj svět, do kterého již mámu nepouští. O tom, jak je tenhle svět pro ni nebezpečný, se její rodina přesvědčí už dnes za dost dramatických okolností… Co se stane? Co to udělá se vztahy v rodině? V jakém maléru lítá Kristýna? Co je na Blanku už hodně silná káva?

Ráno jako každé jiné se u Blanky a Evžena rapidně změní ve chvíli, kdy je přepadne policie, aby u nich provedla domovní prohlídku. Pro všechny to je pořádný šok, protože tohle nikdo nečekal. Bezmocný Evžen uvidí během chvilky rudě. Přestože všem stále tvrdí, že nic neudělal a Mastného nenapadl, vypadá to s tím docela bledě… Co všechno policie odhalí? Kdo má jaké tajnosti? A jak se to podepíše na vztazích mezi Blankou, Evženem a dětmi?

Veroničino dilema

Veronika toho moc nenaspí kvůli Patrikovi. Ráno jí není příliš dobře, což okamžitě zaregistruje v salonu Jitka. Veronika přesto požádá Patrika, aby za ní přijel. Díky včerejšku a prstýnku si spoustu věcí uvědomila a nyní je chce s Patrikem otevřeně probrat. To však není jediný zásadní rozhovor, který ji dnes čeká. Vypraví se za ní totiž i Martin… Co Veronika přizná Patrikovi? Proč si o ni začne dělat starost Martin? A co jí právě on chce?

Karlu unavuje těhotenství

Karlu začíná těhotenství docela zmáhat, byť se snaží nedávat to před okolím najevo. Márovi ale odpoledne přizná, že je ráda, že je doma a může si na chvilku odpočinout, což u ní dříve nebývalo zvykem. Úplnou domácí idylku bohužel trochu pokazí Vojta, jenž si vzpomene na své prarodiče… Co je pro Karlu a Máru dost nepříjemné? Jak to vyřeší? Kdo odhalí Karlino tajemství? A kdo a jak si pořádně zkomplikuje život?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz