Ulice 24.1.2020 - 3815. díl - Prarodiče obrací Vojtu proti Karle a Márovi

Jaké obrátky může nabrat boj o dítě? Na co všechno se připravit? Karla a Mára se rozhodli, že malého Vojtu budou adoptovat, aby ho ochránili před dalšími traumaty a nepříjemnými zkušenostmi. Mají ho rádi, záleží jim na něm, berou ho už jako vlastního. Jenže vyhráno ještě nemají. O Vojtu projevují zájem také jeho prarodiče, kterým jde hlavně o finanční výhody, jež by jim péče o vnuka přinesla. Podařilo se jim Vojtu si získat, bohužel způsobem, jenž se ani trochu nelíbí Karle a Márovi. Navíc Vojtovy náklonnosti okamžitě využijí k dalšímu nečekanému útoku… Jakému? Co udělají? A jaké to má následky?

Karla a Mára řeší akci kulový blesk u nich doma, aby měl Vojta svůj kout i dětskou postel. Přestože je vše naplánované a přichystané, chybička se vloudí, takže musí narychlo improvizovat. A zrovna v tuhle chvíli, kdy jsou u nich tak trochu bojové podmínky, k nim dorazí bez předchozího varování na návštěvu Koderovi… Co je na tom podezřelé? Co se ani trochu nelíbí Věrce? A do jak složité situace se kvůli tomu dostávají Karla a Mára?

Kristýna a tráva

Blanka je stále pořádně naštvaná na děti kvůli trávě, kterou u nich včera objevila policie a k níž se ani jeden z nich nepřiznal. Hned ráno nastolí Adamovi a Kristýně hodně přísný režim, čímž docílí toho, že se jí Kristýna konečně přizná. Jenže poté u nich zhoustne atmosféra ještě víc… Proč se Blanka sesype? Jak se k tomu postaví Luděk a jak Evžen? A jak vezmou Adam a Kristýna Evženovu zpověď?

Zdenčin skutečný zdravotní stav

Zdenka si užívá života a vztah s Tomášem, díky kterému jen září. Cítí se skvěle, lékaři na kontrole se dokonce pochlubí, že má pocit, jako by se její zdravotní stav zlepšil. Magda to však vidí jinak. A výsledky dnešního vyšetření jí bohužel dají za pravdu… Jak na tom Zdenka doopravdy je? Čím Magdu docela rozhodí lékař? Proč narychlo změní své plány a jak se to dotkne Eddieho?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz