Ulice 28.1.2020 - 3817. díl - Zdenina krize

Ten, kdo to nezažil, si vůbec nedovede představit, v jaké situaci se nacházejí Magda a její nemocná máma, která trpí Alzheimerovou chorobou. Zdenka se nechce nechat nemocí převálcovat, vzdoruje jí, jak jen může. Díky Tomášovi má pocit, že žije naplno. Dnes se ale stane něco, co ji srazí do kolen, něco, kdy si natvrdo uvědomí své smutné vyhlídky… Co se přihodí? Jak se s tím Zdenka vypořádá? A jak Magda, která bude muset zasáhnout a uklidnit nastalou, pro Zdenku dost nepříjemnou a potupnou situaci?

Zdenka se ráno cítí skvěle, takže nehodlá nic měnit na svém programu. Magda by byla raději s ní, ovšem podle Zdenky to není třeba. Zpočátku to vypadá na báječný den, ale ten se zvrtne poté, co se Zdenka náhodou setká s Eddiem v hospodě… Co je pro Eddieho moc těžké? Co hodně zamává se Zdenkou i Magdou? A co přizná zničená Magda Eddiemu?

Pumrová v Lumírově manželské posteli

Lumírovy trable s Pumrovou zdaleka nekončí. Hned ráno se totiž nečekaně vrátí domů Světlana s malým Lexíkem. A jak na potvoru se srazí s polonahou Pumrovou, která se vypotácí z ložnice. Atmosféra u Nyklových pořádně zhoustne, ale bude ještě hůř. Lumír se navrch dozví od Pavla špatné zprávy… Jak se Světlana vypořádá s Pumrovou? Co Lumírovi prozradí Pavel? Z čeho mají oba dva nahnáno?

Seznámení Anči s Alicí

Anča před pár dny zmínila, že je na Bedřichovu Alici docela zvědavá. Dnes se s ní i Bedřichem neplánovaně setká, což nebude příliš příjemné pro nikoho z nich. Bedřich navíc řeší také vztahy v dílně, kde začíná docházet trpělivost Ondrovi… Jak ustojí Bedřich, Anča a Alice setkání? Co se děje v dílně? A jakou skvělou zprávu má Franta?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz