Ulice 29.1.2020 - 3818. díl - Pravda o Alici

Jsme dostatečně upřímní vůči těm, na kterých nám záleží a které milujeme? Na jednu stranu se zdá, že Alice má srdce na dlani a žádná tajemství. Bedřich jí naprosto důvěřuje, teď ale zjistí, že to je možná velká chyba. Také Alice má svá tajemství, která se dnes nečekaně provalí a v nichž sehrají velkou roli Miloš a Tamara, o které nemá Bedřich dosud ani tušení… Co všechno na Alici praskne? Jak na to zareaguje Bedřich a jak Miloš, jenž jako první zjistí pravdu? Co to udělá se vzájemnými vztahy?

Ondra má Dana pomalu, ale jistě plné zuby. Bedřichovi si hned ráno postěžuje, co námahy jim včera dalo sehnat potřebnou součástku do jeho pračky. A jak se záhy ukáže, zřejmě si mohli ušetřit čas i energii. Bedřich se ho opět snaží uklidnit, ovšem sám si tentokrát docela naběhne. A aby toho nebylo málo, k maléru se začne schylovat i u něj doma… Čím Dan vytočí Ondru? Jakou novinkou se pochlubí Franta? A jak se provalí Alicino tajemství?

Domovní prohlídka u Lumíra

Lumír může ráno mluvit o štěstí v neštěstí. Kdyby nespal v obýváku a nevstával právě ve chvíli, kdy před dům dorazí policie, byl by na tom ještě hůř. Vyšetřovatele díky okolnostem včas zaregistruje, a tak začne okamžitě duchapřítomně likvidovat směnku, kterou vzal Mastnému. To je ale teprve začátek dne, během kterého si sáhne na dno… Jak u něj dopadne policejní domovní prohlídka? Jak Pavel projde na detektoru lži? A co to znamená pro Lumíra i celou rodinu?

Bára se stěhuje k Janě a Marcele

Jana a Marcela řeší novou spolubydlící. Byly by rády, kdyby se jí stala Bára, ovšem té to nejdříve musí dovolit rodiče. Jejich ortel jim přijde říct Bára osobně, protože to pro ni hodně znamená. Marcele dělá pořád těžkou hlavu i situace u ní doma a její táta, jehož chce přinutit za každou cenu, aby zůstal v protialkoholní léčebně… S čím se svěří Brunovi? Jak se k léčbě staví její otec? A jakou zprávu má pro holky Bára?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz