Ulice 31.1.2020 - 3820. díl - Marcela proti otci

Jak umí zničit život svým blízkým alkoholik? Jaké peklo zažívají rodiny a partneři těch, kteří jsou závislí na alkoholu? Marcela by mohla o náročném životě s otcem alkoholikem dlouho vyprávět. Teď je ale odhodlaná tuhle hrůzu ukončit za každou cenu, i kdyby měla tátu udat na policii. Jenže Zdeněk najde překvapivě silného spojence v někom, do koho by to Marcela ještě před pár dny neřekla... Co všechno se odehraje mezi Marcelou a jejím tátou? Jak silná dokáže Marcela být v krizových situacích s otcem? A jak dnešní zlomové momenty změní životy všech zúčastněných?

Mezi Marcelou a mámou je dusno hned od rána, protože máma je rozhodnutá odvézt manžela z léčebny domů. Marcelino přesvědčování a argumenty nezabírají. Mámu neodradí dokonce ani pohled na nabourané auto. V léčebně dojde k jejich dalšímu střetu, který ještě více vyhrotí Marcelin táta… Splní Marcela své výhrůžky? Co všechno se odehraje v léčebně a jaké to má následky? A k čemu se Marcela nakonec rozhodne?

Veroničin stav se zhoršuje

Filip vyzvedává doma mámu, aby si spolu zašli na domluvený oběd. Okamžitě na ni začne tlačit kvůli své brigádě, na níž mu hodně záleží. Byl by rád, kdyby to máma vyřešila s tátou ihned, když k tomu nedošlo už včera, jak mu slíbili. Na Veroniku je toho najednou moc. Udělá se jí natolik zle, že o ni Filip začne mít obavy… Proč zavolá na pomoc tátu? Jak na to zareaguje Šárka, jež se akorát v tu dobu přijde s Martinem usmířit? A co je s Veronikou?

Napětí mezi Kristýnou a Blankou

Blanka chce o víkendu něco podniknout s Evženem i dětmi dohromady, avšak každý z nich už má svůj program, jenž kvůli tomu rodinnému nemíní rušit. Blanka se hlavně snaží o prolomení ledů mezi ní a Kristýnou. Jenže ta jí dá při nejbližší příležitosti opět jasně najevo, jak to s ní momentálně má… Co jí provede? Čím Kristýnu zklame táta? A jak Luděk pomalu dobývá prostor u Blanky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz