Ulice 4.2.2020 - 3822. díl - Kristýnina revolta

Kam až může zajít revolta dítěte vůči rodiči a snaha zapadnout mezi lidi, kteří jsou podle něj v pohodě? S Kristýnou je v poslední době doma k nevydržení. Jakmile je s mámou v jedné místnosti, během chvilky by se dala atmosféra krájet. Otevřeně se do mámy naváží kvůli jejímu pití, ovšem ona sama už dávno není žádný svatoušek. Jeden den mámě znovu zabrnká na nervy svým chováním ovlivněným marihuanou, hned následujícího dne pak proti ní začne brojit u táty. S jakým výsledkem? Co Blanku hodně zasáhne? Co si o tom myslí ostatní? A jak se k problémům v rodině postaví Blančin manžel Luděk a její partner Evžen?

Evženovi se podaří po ránu zvednout náladu Blance, byť kvůli Kristýně je doma stále dusno. Samotná Kristýna se po včerejšku s nikým nebaví. Aby se vyhnula nepříjemným otázkám, raději odejde do školy dříve. Později se mámě za včerejšek docela zákeřně pomstí. Zavolá si na pomoc tátu, na něhož nyní hodně spoléhá. Aby u něj dosáhla svého, trochu si upraví pravdu ve svůj prospěch… Co mu namluví? Čeho tím chce docílit? Jak na to Luděk zareaguje? A jak to začne řešit?

Pokladník na policii

Pokladníka hodně rozlítí předvolání na policii v rámci vyšetřování útoku na Mastného. To poslední, co nyní potřebuje, je, aby se o něj a jeho aktivity začala zajímat kriminálka. Schytá to od něj dokonce i jeho spojenkyně na radnici Ája, což je už co říct. Ovšem nebyl by to Pokladník, aby vzápětí šikovně neodvedl pozornost kriminalistů jiným směrem… Co přinese jeho výslech? Proč Lumír skončí ve vazbě? Jak zlé to s ním je?

Bedřich a Dan

Bedřich má docela honičku, proto by potřeboval, aby v dílně vše odsýpalo, jak má. Hned ráno zadá práci Danovi a pro jistotu se ještě ubezpečí, jestli mu je vše jasné. Těsně před tím, než odjede na zaměřování, se bohužel nevyhne nepříjemnému rozhovoru s Ondrou… Co Bedřich Ondrovi zamlčí? Čemu by se rád vyhnul? A co okamžitě zaregistruje Franta?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz