Ulice 5.2.2020 - 3823. díl - Pachatel ve vazbě?

Jak může zvrátit průběh vyšetřování jedna informace, která je pro zkušené kriminalisty docela podstatná? Jakou lavinu spustí výslech člověka na vysokém postu v komunální politice či inteligentního lobbisty, který dokáže otočit ve svůj prospěch i situaci, jež se pro něj zpočátku nevyvíjí právě příznivě? Karla a Jirka Herman se stále snaží najít pachatele brutálního útoku na Radka Mastného. Nyní narazí na novou stopu, jež je přivede ke zdroji překvapivých informací. Ty a další průběh vyšetřování se ukážou natolik zásadní, že jeden z podezřelých skončí ve vazbě… Proč a kdo půjde do vazby? Jaké důkazy kriminalisté objeví?

Nyklovi jsou hodně přešlí kvůli Lumírovi, jenž včera skončil ve vyšetřovací vazbě, i když všem tvrdí, že nic neudělal. Lumírova rodina už má bohužel špatné zkušenosti s policií z minulosti, kdy se něco podobného stalo Světlaně. A právě tu si vyšetřovatelé pozvou hned dopoledne k výslechu, aby jim zodpověděla doplňující otázky. Jedinou nadějí Nyklových se tak stává Mastný, který je stále v umělém spánku… Jak Světlana zvládne výslech? Co je pro ni hodně nepříjemné? Jak na tom je Mastný? A proč se ocitne v podezření Pumrová? Co svědčí proti ní?

Bedřichovi dochází trpělivost s Danem

Bedřich sice Dana včera přesně zaúkoloval a zdůraznil mu priority i termíny, jenže Dan si stejně dělá věci po svém. Navíc se dopustí přesně těch chyb, před kterými ho Bedřich varoval. Bedřichovi s ním začíná pomalu docházet trpělivost stejně jako Ondrovi. Ke všemu je docela nervózní i kvůli setkání s Alicí, od něhož moc neví, co očekávat… Jak Alice a Bedřich zvládnou shledání? Kdo překvapivě oroduje za Dana? A k čemu se Bedřich odhodlává kvůli Alici?

Těžká zkouška pro Simonu a Rudolfa

Ota si hory s Hedvikou a Vaškem pochvaluje, ovšem úplně podle jeho představ nedopadly, protože byli ubytováni všichni tři na jednom pokoji. Mámě Ota zatím neprozradil, že se s Hedvikou k sobě vrátili. Na Magdin popud to dnes přeci jen udělá, byť se trochu obává její reakce. Jenže ta je natolik neobvyklá, že to všemi docela otřese… Jak Boženka Puklická přijme synovy novinky? Proč si o ni Ota i Mojmír začnou dělat starost? A jak dopadne Otův pokus o sex s Hedvikou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz